Linet meslektaşı Gülşen'in eleştiri yağmuruna tutulan kıyafetini değerlendirdi

İsrail doğumlu 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Linet geçtiğimiz günlerde, kadın şarkıcıları hedef alan İzzet Yıldızhan'ın sözlerine tepki göstermişti. Linet bu kez de Gülşen'in günlerce eleştirilen sahne kostümüyle ilgili konuştu.

Şarkıcı Linet Meşai, İzzet Yıldızhan'ın günlerdir sosyal medyada konuşulan kadın şarkıcıların kıyafetlerini hedef alarak "Biraz bu topluma göre yaşamaları lazım. Sahnedir gerekliliği vardır ama külotla da çıkmayın ya! Aileler izliyor, benim çocuklarım izliyor. Biraz daha kendinize saygı duyurun. Külotla, mayoyla sahne olmamalı. Ekranda bunu görmek istemiyorum. Peçe ile de sahneye çıkın demiyorum. Bir sanatçının yakışır vaziyette sahneye çıkması gerekir" şeklinde yaptığı açıklamalarını değerledirmişti.

Linet, İzzet Yıldızhan için şu ifadeleri kullanmıştı: "Sahne çok farklı bir yerdir. Gerektiğinde bu tarzda giyinilebilir. Dünya standartlarında bir ülkeyiz, çok şükür. Bu kadar sert eleştirmene gerek yok... Sanatçının sanatçıya saygısı ve duruşu çok önemli. Kimisi takım elbiseyle çıkar görevi odur, kimisi de bu şekilde. Dünya standartlarına yükseltmek için de Türkiye'de o şekilde çıkıyordur. Sözün sonu halkındır, ister seyreder ister seyretmez."


''BU KIYAFET SIFIR MESAFEDE ÇOK BÜYÜK TEŞHİRCİLİK GİBİ DURUYOR''

Günaydın'dan Gökhan Gökduman'ın haberine göre; Önceki gün Arnavutköy'deki bir kuaförden çıkarken görüntülenen Linet, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Linet meslektaşı Gülşen'in eleştiri yağmuruna tutulan kıyafetini değerlendirdi

Kendisinden bir yaş büyük olan sanatçı meslektaşı Gülşen'in iddialı sahne kıyafetleri ile ilgili yorumu sorulunca şunları söyledi: "Kıyafet konusunda verdiği savaşta büyük bir haklılık var, sadece yeri yanlış. Yurt dışında bu tarz kıyafetlerle çok büyük alanlarda sahneye çıkılıyor, kıyafet gözden kayboluyor, teşhircilik gibi durmuyor. 400-500 kişilik mekanlarda, bu kıyafet sıfır mesafede çok büyük teşhircilik gibi duruyor."

Linet meslektaşı Gülşen'in eleştiri yağmuruna tutulan kıyafetini değerlendirdi - Resim : 2

 

 

Linet meslektaşı Gülşen'in eleştiri yağmuruna tutulan kıyafetini değerlendirdi ile ilgili etiketler Gülşen İzzet Yıldızhan Linet Konser sahne kostüm kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.