LINA Coin kaç TL? Yükselen grafiğiyle LINA Coin nedir?

Lina Coin son günlerde kripto para ile ilgilenen herkesin merak konusu oldu. Binance tarafından bugün listelenen Lina Coin kripto para birimleri içerisinde yükselen grafiğiyle dikkat çekiyor. Peki, Lina (Linear) coin kaç TL?

Lina Coin hakkında yatırımcıların araştırmaları devam ediyor. Binance tarafından satışa sunulan ve bir anda kripto para birimleri içinde gözde bir konuma erişe Linear (lina) coin ne kadar, kaç TL?

LİNA COİN NEDİR?

Sınırsız likidite ile anında sentetik varlıklar oluşturabilen ve merkezi olmayan bir varlık protokolü olan Linear, Ethereum ağında oluşturulmuş bir ERC-20 tokenı'dır. LINA'nın temel amacı, protokolün çapraz zincir yetenekleri sayesinde daha iyi ölçeklenebilirlik ve daha yüksek hız ile üstün bir kullanıcı deneyimi sunmaktır.

Linear Finance, yalnızca blockchain teknolojisinin sağladığı özelliklerden yararlanmaya devam ederken, geleneksel varlıklara maruz kalmak istemeyen kullanıcılar için basit bir çözüm sunmayı amaçlamaktadır.

Lina coin nedir? Linear (LİNA) coin kaç TL oldu?

LINA token’ın ödeme, stake etme, yönetişim ve likidite madenciliği gibi birkaç amacı bulunmaktadır. LINA token‘ı oluşturmak isteyen kullanıcıların dijital varlıklarının %100’ünü teminatlandırma anlamına gelen rehin vermeleri gerekmektedir. Bunun amacı ise sentetik varlıkların temel bir varlık tarafından desteklenmesini sağlamaktır. Bu, olası değişken sentetik varlıklardan istikrar yaratacaktır. Bununla birlikte, LinearDAO gelecekte gereksinimleri gerektiği şekilde azaltabilir.

LINA token'larını yatırmaya teşvik etmek için kullanıcılarına değişim ücretleri, enflasyona dayalı, verim tarımı kampanya gibi ödüller sunmaktadır.

LİNA COİN NE KADAR?

Lina coin an itibariyle 1,82 TL seviyesinden işlem görüyor. Bu da�dolar cinsinden 0,25 ABD doları olarak hesaplanıyor ( Fiyatlarda sürekli olarak işlem hacmine göre değişim yaşanmaktadır.)

LINA Coin kaç TL? Yükselen grafiğiyle LINA Coin nedir? ile ilgili etiketler Bitcoin lina coin nedir lina coin kaç tl
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.