Limon Yapım kimin? Limon Yapım sahibi Hayri Aslan kimdir?

Limon Yapım kimin? Limon Yapım sahibi Hayri Aslan kimdir? FOX TV ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin yapımcılığını gerçekleştiren Limon Yapım’ın kime ait olduğu merak konusu oldu.

FOX TV ekranlarının fenomen dizisi Savaşçı’nın 99. bölümünde sona ermesi ve 100. bölümünün yayınlanmaması sonrasında dikkatler Limon Yapım’a çevrildi. Dizinin yakın takipçileri Limon Yapım’ın kime ait olduğunu ve sahibini merak etmeye başladılar.

LİMON YAPIM KİMİN?

Film sektöründeki çalışmalarına 1989 yılında başlayan Hayri Aslan tarafından 2003’te kurulan Limon Film, o tarihten bu yana sinema filmleri, televizyon dizileri ve televizyon için çeşitli türlerde program üretiminin yanı sıra, film ve format ithalatıyla sinema-televizyon dünyasının önemli oyuncuları arasında yerini almıştır.

HAYRİ ASLAN KİMDİR?

Limon Film'in kurucusu olan Hayri Aslan 10 Şubat 1971 tarihinde dünyaya geldi. İlk olarak 1989 yılında film sektöründe çeşitli faaliyetlerde bulunmaya başlayan Hayri Aslan, 2003 yılında kurmuş olduğu Limon Film ile profesyonel yapımcılık hayatında oldukça önemli bir adım attı.

Sektöre Limon Film olarak Sıdıka dizisi ile giriş yapan Hayri Aslan'ın adı 2012 yılında çekilen İşler Güçler dizisi ile iyice belirginleşti. Hayri Aslan'ın projelerinde yer alan bir çok isim sektörde önemli yerlere gelmeye başlarken Aslan dizi ve oyuncu seçimleri ile nokta atışı yapmayı başarmış bu sayede Limon Film başarıdan başarıya koşmuştur.

Hayri Aslan adı bir dönem Erdal Özyağcılar ile yaşadığı senaryo hırsızlığı polemiği yüzünden sıkça gündeme gelmeye devam etmişti. Aslan o dönem Erdal Özyağcılar'ı başrol teklif ettikleri bir dizinin senaryosunu çalmakla suçlamıştı.

2017 Nisan ayında yayına başlayan Savaşçı dizisiyle dikkatleri tekrar üstüne çekmeye başaran Hayri Aslan’ın doğum yeri ve aslen nereli olduğuyla ilgili net bilgi bulunmamaktadır.

Limon Yapım kimin? Limon Yapım sahibi Hayri Aslan kimdir? ile ilgili etiketler Savaşçı Limon Yapım Hayri Aslan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.