Lily Koi ne demek? Koi anlamı nedir?

Meryem Uzerli geçtiğimiz gün ikinci kızını dünyaya getirdi. Sağlıklı bir şekilde kucağına aldığı ikinci kızının adını duyurdu. Meryem Uzerli ikinci kızına Lily Koi ismini verdi. Sizler için Lily Koi ne demek, Koi anlamı nedir detaylar haberimizde.

Lily Koi ne demek ve Koi ismi ne anlama gelir sizler için araştırdık. Geçtiğimiz gün ikinci çocuğunu dünyaya getiren Meryem Uzerli kızının ismini Lily Koi olarak koydu. Değişik bir isme sahip olan Meryem Uzerli’nin kızının isminin anlamı araştırılıyor.

Almanya’da yaşayan ve doğumunu orda gerçekleştirdiği düşünülen Meryem Uzerli’nin ikinci kızının mutluluğunu yaşamakta. Meryem Uzerli ikinci kızını Amerikalı sevgilisinden dünyaya getirdi. İlk kızı Lara’yı 7 yıl önce Can Ateş’ten dünyaya getirdiği bilinmekte.

Lily Koi ne demek? Koi anlamı nedir?

 Koi anlamı ne? Hangi anlama gelmektedir?

Koi Japoncada sevginin ve arkadaşlığın sembolü olarak bilinmektedir. Meryem Uzerli ikinci kızına Lily Koi ismini koymaya karar vermiştir.

Lily Koi ne demek? Koi anlamı nedir?

Meryem Uzerli kimdir?

Meryem Uzerli 12 Ağustos 1983 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Türk Alman oyuncu Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürrem Sultan karakteri ile adını duyurmayı başarmıştır. 1,73 boyundaki Meryem Uzerli’nin iki kızı bulunmaktadır. Lara Jemine Uzerli ve Lily Koi adındaki kızları ile Almaya’da yaşamaktadır.  

İki abisi ve bir ablası vardır. Meryem Uzerli, aynı zamanda Almanya'da ve Türkiye’de birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan Uzerli, aynı zamanda iyi derecede İngilizce konuşmaktadır. Türkçesini ise oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde geliştirmiştir.

Lily Koi ne demek? Koi anlamı nedir? ile ilgili etiketler Meryem Uzerli Lily Koi Koi anlamı ne ne anlama geliyor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.