Zeki Çelik'le Lille'in yolları ayrılıyor! Yerine alternatif bile bulundu...

2018 yazında İstanbulspor'dan Fransa'nın Lille kulübünün yolunu tutan Zeki Çelik için önemli bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Fransız ekibi, milli oyuncuyla yollarını iyi bir bonservis bedeli karşılığında ayırmanın hesaplarını yapıyor.

Fransız ekibiyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan Zeki'nin, kulübünün gelecek sezon planaları arasında olmadığı öğrenildi. Kırmızı Lacivertli kulüp iyi bir bonservis bedeli ile genç savunmacıyı elinden çıkarmayı düşünüyor. Sporx'in haberine göre son Fransız şampiyonu Zeki Çelik'in yerini ise Clermont'la olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Akim Zededka ile doldurmayı düşünüyor.

Milli oyuncunun ismi Avrupa'nın dev kulüpleriyle de anılıyor. Geçen seneyi şampiyon tamamlayan Lille'de öne çıkan isimlerden biri olan Zeki Çelik'in talipleri arasaında Atletico Madrid, Roma, Atalanta ve birkaç Premier Lig ekibinin olduğu iddia ediliyor. 

KARİYERİNDEKİ İLK KUPALARI KAZANDI

2018'de transfer olduğu Lille'de 120 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu, 7 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Çelik Fransa serüveninde bir Fransa ligi ve bir de Fransa Süper Kupası sevinci yaşadı. 

 

Zeki Çelik'le Lille'in yolları ayrılıyor! Yerine alternatif bile bulundu... ile ilgili etiketler Lille Zeki Çelik Ligue 1 futbol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.