Lille, deplasmanda Montpellier karşısında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Lille, deplasmanda Montpellier'in konuğu oldu. Mücadele, Lille'in 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Bu sonuçla Lille, 10 puana ulaşırken Montpellier ise 9 puanda kaldı. Lille gelecek hafta deplasmanda Marsilya ile karşı karşıya gelecek. Montpellier ise Angers'e konuk olacak.

Fransa Birinci Futbol Ligi'nde (Ligue 1) Lille, deplasmanda Montpellier'i 3-1 yendi. Montpellier, 20. dakikada Elye Wahi'nin golü ile öne geçti. Lille, 41. dakikada Jonathan David'in golü ile beraberliği yakaladı ve ilk yarı da 1-1 tamamlandı.

Adilson Gomes'in 57. dakikada bulduğu gol ile Lille 2-1 öne geçti. Maçın uzatmalarında Jonathan David ile bir gol daha bulan Lille, maçı da 3-1 kazandı. Öte yandan Montpellier'de Valere Germain, 45. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

 

Lille, deplasmanda Montpellier karşısında sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ile ilgili etiketler Süper Lig Lille montpellier
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.