Lille-Ajax maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu heyecanı yaşanıyor... Fransa'da şampiyonluğa koşan ve bu kupada iddialı takımlardan biri olan Lille, Hollanda devi Ajax'la kozlarını paylaşıyor. Peki, Lille-Ajax maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen iki takım, Lille ve Ajax son 32 turunda birbirine rakip oldu. Zorlu eşleşmenin ilk ayağı Lille'deki Stade Pierre-Mauroy'de oynanıyor. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı'nın forma giydiği Lille, Ajax'ı eleyip yola devam etmek istiyor. Peki, Lille-Ajax maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Milan, Celtic ve Sparta Prag'ın yer aldığı H Grubu'nu lider bitiren Fransa'nın Lille takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden gelen Ajax karşısında ilk maçta avantaj arıyor. TSİ saat 23.00'da başlayacak ve Slovak hakem Ivan Kruzliak'ın düdük çalacağı mücadele beIN Sports HD 1'den naklen yayınlanacak.

LİLLE-AJAX MAÇI NASIL İZLENİR? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 4 maçta 2 golü bulunan Burak Yılmaz, sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemiyor. Kupa 2'de 2 kez hat-trick yapan Yusuf Yazıcı ile milli sağ bek Zeki Çelik ise ilk 11'de sahada...

Lille-Ajax maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Lille-Ajax maçı nasıl izlenir? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Lille Ajax UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.