Lila Hatipoğlu kimdir? Kaç takipçisi var?

Hatipoğlu çiftinin bebeği doğalı bir gün geçti ama sosyal medyada adına açılan hesabın takipçi sayısı görenleri şaşırtıyor. Lila Hatipoğlu kimdir? Kaç takipçisi var? Detaylar haberimizde...

Hatipoğlu çiftinin bebeği dünyaya geldi. Anne ve bebeğin ziyaretçi akınına uğrarken, ilk aile pozu da sosyal medyadan paylaşıldı. Peki Lila Hatipoğlu kimdir? Kaç takipçisi var? konuyla ilgili ayrıntılara bu haberden ulaşabilirsiniz.

Lila Hatipoğlu kimdir? Kaç takipçisi var?
Televizyon dünyasının ünlü çifti Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu, ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Ünlü çift, Lila ismini verdikleri kızları için bir Instagram hesabı açtı. İlk aile pozunun paylaşıldığı hesabın takipçi sayısı kısa sürede 50 bini kişiyi geçti.

'Var mısın Yok musun' yarışmasıyla ünlenen Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti dün ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift, gece 01:15'te dünyaya gelen kızlarına Lila adını verdi.

Lila Hatipoğlu kimdir? Kaç takipçisi var? - Resim : 2

İLK AİLE FOTOĞRAFI
Anne babası minik 'Lila' için Instagram hesabı açtı. Hesap kısa sürede yaklaşık 40 bin takipçiye ulaştı. Lila'nın fotoğrafları da sosyal medya hesabında yayınlandı.

Lila Hatipoğlu kimdir? Kaç takipçisi var? - Resim : 3

 

LİLA HATİPOĞLU KİMDİR?
Babası Hakan Hatipoğlu, annesi Gizem Hatipoğlu'dur. 19 Ekim 2018'de dünyaya geldi. Adına açılan instagram hesabının takipçi sayısı 60 bine yaklaştı.

HAKAN HATİPOĞLU
Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979, Çanakkale doğumlu, Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucudur..

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Sporculuk kariyeri
Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.

Televizyon ve sinema kariyeri
Var Mısın Yok Musun Yarışma Kendisi 2008-2009
Survivor Kızlar ve Erkekler Yarışma Kendisi 2009-2010 Yarışmacı
Monami Magnum Kalem Ucu Reklam Kendisi 2010 Oyuncu
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Dizi Selim 2011-2012 Yardımcı Oyuncu
Kurtlar Vadisi Pusu Dizi Memati'nin Adamı 2011 Yardımcı Oyuncu
Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm Film Selim 2011 Yardımcı Oyuncu
Alt Mı Üst Mü? Yarışma Kendisi 2013 Sunucu
Rexona Reklam Kendisi 2015 Oyuncu
Survivor All Star Yarışma Kendisi 2015 Yarışmacı[3]
Survivor Panorama Talk Show Kendisi 2016-2017 Moderatör
Nerede Ne Yesek? Program Kendisi 2017-2018 Sunucu
Survivor Ünlüler-Gönüllüler Yarışma Kendisi 2018 Yarıșmacı
Benim Adım Osman Sinema 2018 Oyuncu
Survivor Panorama Talk Show Kendisi 2019- Sunucu

GİZEM HATİPOĞLU
Gizem Hatipoğlu, 1988 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde tamamladı. Var Mısın Yok Musun yarışması ile tanınan Gizem Hatipoğlu; daha sonra Merve Oflaz'ın birinci olduğu Survivor yarışmasına katıldı. Gizem Hatipoğlu 2011 yılında Star Tv'de yayınlanan Star Life adlı magazin programını ve 2016 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Ev Gezmesi programlarının sunuculuğunu yaptı.

Tamamen tesadüf şekilde ünlü olmayı başaran güzel sunucu hikayesini şu sözlerle anlattı; “Bilgi Üniversitesi'nde reklamcılık okudum. Çocukluktan beri hep televizyonda olma hayalim vardı. Yine de bir yarışmayla tanınacağımı düşünmezdim. Zaten her şey tesadüfle başladı. Bir gün arkadaşımla trafikte giderken tesadüfen Acun Ilıcalı'yla karşılaştık. Araçlarımız yan yana durdu. Aslında içine kapanık biriydim ama o an kendimden beklemeyeceğim bir şekilde arabanın camını açıp: "Ben yarışmanıza başvurdum. Geri dönmediniz" dedim. Her şey böyle başladı.”

Gizem Hatipoğlu aynı yarışmada tanıştığı Hakan Hatipoğlu ile evlendi.

Lila Hatipoğlu kimdir? Kaç takipçisi var? ile ilgili etiketler Instagram lila hatipoğlu kimdir kaç takipçisi var
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.