Liglerin iptali için koronavirüs vakası uydurdular

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınının ardından Meksika'da futbol ligleri iptal edilmişti. Söz konusu karardan önce ligde lider konumda bulunan Cruz Azul'da başkan yardımcısı Alfredo Alvarez, ligin iptal edilmesi için bir kulübün koronavirüs açıklaması uydurduğunu açıkladı.

Dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle şampiyon ilan edilmemesi kararı sonrası Meksika'da tartışmalar büyüdü.

TAKIMDA OLMADIĞI HALDE VARMIŞ GİBİ GÖSTERDİLER

Meksika'da liglerin iptal edilmesinden önce lider konumda olan Cruz Azul'da başkan yardımcısı Alfredo Alvarez, bir kulübün liglerin oynanmaması için takımda olmadığı halde koronavirüs vakaları olduğunu duyurduğunu söyledi.

ŞAMPİYON YOK

Meksika'da federasyon, ilk 2 sırada yer alan Cruz Azul ve Leon'un Şampiyonlar Ligi'ne gitmesine karar verdi fakat bu sezon şampiyon sayılmayacağını açıkladı.

Bu durum Cruz Azul Kulübü'nün hoşuna gitmezken başkan yardımcısı Alfredo Alvarez, "Biz lige devam etmek istiyorduk ama istemeyenler vardı. Bir kulüp liglerin oynatılmaması için takımda koronavirüs vakası olduğunu uyduruyor. Bunun hangi takım olduğunu biliyorum ama söylemeyeceğim" dedi.

Alfredo Alvarez'in işaret ettiği takımın 3. sırada olan Santos Laguna olduğu iddia ediliyor.

Liglerin iptali için koronavirüs vakası uydurdular ile ilgili etiketler Meksika Koronavirüs Korona futbol Cruz Azul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.