Ligler başlıyor! Maçlar seyircisiz oynanacak...

Futbolseverleri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Koronavirüsü salgını sonrası liglerin ertelendiği ülkelerden biri olan Polonya'da hükümetin aldığı karar doğrultusunda; futbolda liglerin 29 Mayıs tarihinde başlayacağı açıklandı.

Koronavirüsü salgını nedeniyle Avrupa'da birçok lig askıya alınırken, vaka sayılarının düşmesiyle birlikte ertelenen maçların zaman başlayacağı merak konusu olmuştu.

Ligler başlıyor! Maçlar seyircisiz oynanacak...

Koronavirüs salgını nedeniyle dünyada tüm futbol durma noktasına gelmişken flaş bir gelişme yaşandı ve Polonya'da hükümetin aldığı karar doğrultusunda; futbolda liglerin 29 Mayıs tarihinde başlayacağı açıklandı.

Koronavirüsü salgını nedeniyle Avrupa'da birçok lig askıya alınırken, vaka sayılarının düşmesiyle birlikte ertelenen maçların zaman başlayacağı merak konusu olmuştu. Hollanda Futbol Federasyonu, Covid-19 salgını nedeniyle liglerin iptal edildiğini duyururken, Polonya ise hükümetin aldığı karar doğrultusunda; futbolda liglerin 29 Mayıs tarihinde başlayacağını açıkladı. Bu kararın futbol dünyasında nasıl yorumlanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Maçlar seyircisiz başlayacak

Buna göre lig maçları mayıs ayı sonu itibariyle tekrar başlayacak. Maçlara seyirci alınmayacağı bildirildi. Polonya Ekstraklasa’da 26 hafta geride kalmış ve Legia Varşova liderliğini sürdürüyordu.

Ligler başlıyor! Maçlar seyircisiz oynanacak... ile ilgili etiketler Polonya Koronavirüs Korona esktraklasa Polonya ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.