Maçlar koronavirüs nedeniyle seyircisiz mi oynanacak? Bakan Kasapoğlu açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, ''Liglerin ertelenmesi, seyircisiz oynanması gündemimizde değil. Hafta sonu maçlar devam edecek.'' ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, koronavirüs önlemleri kapsamında açıklamalar yaptı.

Kasapoğlu, liglerin ertelenmesi ve seyircisiz oynanmasının şuan gündemde olmadığını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, corona virüsü önlemleri kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, 80'den fazla organizasyonun ertelendiğini ifade ederken futbolda liglerin ertelenmesi veya maçları seyircisiz oynanması konusunun gündemde olmadığını belirtti.

Kasapoğlu'nun sözleri şöyle;

- Mart ve Nisan aylarında gerçekleşecek 80'den fazla organizasyon ertelemiş bulunuyor. Listeyi birazdan paylaşacağız.

- Spor tesislerimiz, havuzlarıyla, stadlarıyla dezenfekte noktasında başta sporcularımız, vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ve bu bilgiye yönelik olarak da ilgili dezenfektanların temin edilmesi sürecinin de uygulamayla birlikte yürütülmesi de bu manayla devam ediyor.

- Konuları anbean takip edip sizleri bildireceğiz. Olumlu gelişmelerde tarihleri öne alabiliriz. Olumsuz durumlarda süre uzayabilir.

- Liglerin ertelenmesi, maçların seyircisiz oynanması gibi bir durum gündemimizde yok. Planlandığı gibi devam edecek."

 

Maçlar koronavirüs nedeniyle seyircisiz mi oynanacak? Bakan Kasapoğlu açıkladı ile ilgili etiketler Bakan Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.