Life360 uygulaması nedir? Nasıl kullanılır?

2008 yılında oluşturulan ve gün boyunca kolayca iletişim sağlayan bir konum tabanlı hizmet uygulaması olarak bilinen Life360 uygulamasının ne olduğu ve nasıl kullanıldığı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Life360 uygulaması nedir? Nasıl kullanılır? Detaylar haberimizde...

Life360 2008 yılında oluşturulmuş olan bir ağ uygulaması ailesidir. Bu aile üyelerinin birbirleri ile konumunu paylaşmak için izin veren ve kolayca gün boyunca iletişim sağlayan bir konum tabanlı hizmet olarak bilinmektedir. Bu çerçevede, "Life360 uygulaması nedir? Nasıl kullanılır?" sorusu büyük bir merakla araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde... 

Life360 uygulaması nedir? Nasıl kullanılır?

LİFE 360 NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Çevrenizde veyahut ailenizdeki insanları rahatsız etmeden onların güvende olup olmadığını, bulundukları konumu görebilmeleri için ortaya çıkarılan uygulamalardan biri de Life360’tır. 2008 yılından beri kullanıcılarına hizmet veren uygulama, kişilerin birbirleri ile canlı konum paylaşmasını sağlayan ve iletişim halinde olmaya yardımcı olan özellikleri içermektedir. Günümüzde yaklaşık 50 milyon kullanıcı ile büyük kitlelere hitap etmektedir.

Life360 adı verilen program hem internet hem de mobil cihaz odaklı bir hizmet sağlamaktadır. Çıkış amaçlarının başında gelen aile içi özel iletişim ağı sayesinde, kişilerin birbirlerinden haberdar olunmasını sağlamaktadır.

LIFE360 NASIL İNDİRİLİR?

Özellikle mobil cihazlar üzerinde daha sıklıkla tercih edilen Life360, uygulaması hem IOS için hem de Android telefonlar için hizmet verebilmektedir. Bu uygulamayı kullanmaya başladığınızda hem aile içi haberleşme için hem de telefonunuz kaybolduğunda bulabilmek için kullanabilirsiniz. Birçok alanda hizmet veren uygulamayı çok hızlı ve kolay bir şekilde telefonunuza indirebilirsiniz.

 

 

Life360 uygulaması nedir? Nasıl kullanılır? ile ilgili etiketler Sosyal Medya life360 konum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.