Liderler Z kuşağına mı oynuyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyayı düzene sokacak yasal bir düzenleme açıklamasını çarpıtma yarışına giren muhalefet liderleri Dark ve Casa De Papel üzerinden Netflix güzellemesi yaparken akıllara gelen soruyu gazeteci Kübra Par sosyal medya hesabından yöneltti. "Liderler gerçekten bu dizileri izliyor mu?" diyen Par, sorunun cevabını ise yine mesajında verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyada yaşanan kirliliğe çözüm olarak yasal bir düzenleme sinyali vermesi sürekli trollerden şikayetçi olan muhalefet liderlerini üzdü. 

Erdoğan'ın sözlerini çarpıtma yarışına giren liderler peşpeşe Netflix güzellemesi yaptı. 

Gazeteci Kübra Par, liderlerin birdenbire ortaya çıkan Netflix ilgisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirdi. Par, liderlerin samiyetini sorguladığı tweetinde şunları söyledi: 

"Z kuşağına hitap etme yarışıGülümseyen gözlerle gülümseyen yüz

Liderlerler gerçekten bu dizileri izliyor mu yoksa sosyal medya hesaplarını yönetme işini gençlere mi bırakmışlar sizce?"

Liderler Z kuşağına mı oynuyor?

İşte Kübra Par'ın liderlerin samimiyetini sorgulamasına yol açan o mesajlar:

Liderler Z kuşağına mı oynuyor? - Resim : 2

Liderler Z kuşağına mı oynuyor? - Resim : 3

Liderler Z kuşağına mı oynuyor? - Resim : 4

Liderler Z kuşağına mı oynuyor? ile ilgili etiketler Kübra Par Netflix liderler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.