Liverpool, Aston Villa'yı 2-1 mağlup etti!

İngiltere Premier Lig'de 11. hafta mücadelesinde Aston Villa ile Liverpool karşı karşıya geldi. Lider Liverpool, son 7 dakikada bulduğu gollerle maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Premier Lig'de 11. hafta karşılaşmasında Aston Villa'ya konuk olan Liverpool, rakibini 2-1'lik skorla devirdi.

Liverpool, bu sonucun ardından ligdeki yenilmezlik serisini sürdürürken, Aston Villa ise üst üste ikinci puan kaybını yaşadı.

Aston Villa, 21. dakikada Kasımpaşa'nın eski oyuncusu Trezeguet'nin golüyle öne geçti. McGinn'in soldan kullandığı serbest vuruşta arka direkte bomboş kalan Mısırlı oyuncu, yaptığı tek vuruşla fileleri havalandırdı.

Liverpool maçın kalan bölümlerinde baskısını artırırken, birçok önemli fırsattan sonuç alamadı.

Kırmızılar'a puanı beraberliği gol, 87. dakikada Andrew Robertson'dan geldi. 90+4. dakikada ise Alexander-Arnold'un kullandığı köşe vuruşunda ön direkte kafa vuruşunu yapan Mane, takımına üç puanı getiren isim oldu.

Bu sonucun ardından Liverpool haftayı 31 puanla tamamlayarak liderliğini sürdürürken, Aston Villa ise 11 puanda kaldı.

Liverpool, Aston Villa'yı 2-1 mağlup etti! ile ilgili etiketler Liverpool Premier Lig Aston Villa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.