Lider Trabzonspor, Karagümrük deplasmanında da kazandı, Abdülkadir Ömür'den kariyer rekoru

Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük-Trabzonspor kapışması... Abdullah Avcı yönetimindeki 264 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen ve 36 puanla lider durumdaki Bordo-Mavililer, 6 maçlık galibiyet serisiyle geldiği İstanbul'da seriyi 7 maça çıkardı. Şampiyonluk hesapları yapan Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün kariyer rekoru kırdığı maçta hedefine bir adım daha yaklaştı.

0-2

Dk. 16 PENALTI KAÇTI! Djaniny'nin Luckassen tarafından ceza sahasında düşürüldüğü faul pozisyonunu VAR'ın uyarısıyla monitörde inceledi ve penaltıyı verdi. Djaniny'nin kullandığı penaltıyı kaleci Viviano kurtardı.

Dk. 18 GOL! Karagümrük kalecisi Viviano penaltıda çizgi ihaleli yapınca penaltı tekrarlandı. Djaniny bu kez affetmedi... Trabzonspor deplasmanda 0-1 öne geçti.

Dk. 45 BU NASIL KAÇAR? Trabzonspor soyunma odasına 0-2 önde girebilirdi... Anthony Nwakaeme iki karış mesafeden boş kaleye atamadı...

Dk. 62 GOL! Bordo-Mavililer milli yıldız Abdülkadir Ömür'ün ceza sahası dışından attığı nefis golle farkı ikiye çıkardı: 0-2. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyerinde ilk kez 3 maç üst üste gol attı.

Lider Trabzonspor, Süper Lig'in 14. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk oldu... 13. haftaya yenilgisiz lider giren ve 6 maçlık galibiyet serisi yakalayan Bordo-Mavililer, şampiyonluğa giden yolda kayıpsız devam etmek istiyordu. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçı 2-0 kazanan Fırtına, şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Bu galibiyetle puanını 36 yapan Trabzonspor haftaya Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Fatih Karagürmük'ün iç sahadaki uzun soluklu yenilmezlik serisi sona erdi. 22 puanda kalan Francesco Farioli'nin takımı 15. haftada Giresunspor'a konuk olacak.

Lider Trabzonspor, Karagümrük deplasmanında da kazandı, Abdülkadir Ömür'den kariyer rekoru

Sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen ve Erce Kardeşler kafilede yer almadı. Dün takımla çalışmaya başlayan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas ile Koita ise kafileye dahil edildi.

Geçen hafta Gaziantep FK maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Marek Hamsik'in ise forma giyebilecek durumda olduğu bildirildi.

KARAGÜMRÜK: Viviano, Serhat, Balkovec, Luckassen, Caner, Adnan Uğur, Bertolacci, Jimmy Durmaz, Emre Mor, Karamoh, Pesic

TRABZONSPOR: Uğurcan, Dorukhan, Edgar, Vitor, Trondsen, Siopis, Marek Hamsik, A. Ömür, Nwakaeme, Djaniny, Cornelius

https://www.superhaber.com/karagumruk-trabzonspor-maci-ne-zaman-saat-kacta-bakasetas-iyilesti-mi-haber-368000

Lider Trabzonspor, Karagümrük deplasmanında da kazandı, Abdülkadir Ömür'den kariyer rekoru - Resim : 2
Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Adem Şen'in Abdullah Avcı’yı ziyaret sırasında çekilen bir fotoğrafta duvardaki şampiyonluk fotoğraflarının yanın boş bir çerçeve ayrılması dikkat çekti.

 

LİGDE 264 GÜNDÜR KAYBETMİYOR

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor 264 gündür mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo-mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 25 maçta yenilmedi.

Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 11 beraberlik elde etti.

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde deplasmanda hiç mağlubiyet yaşamadı. Bordo-mavililer, dış sahada oynadığı 23 maçta 14 galibiyet, 9 beraberlik elde ederek rakip sahalarda hiç 3 puan bırakmadı.

KARAGÜMRÜK'TE ÖNEMLİ EKSİKLER

Genç İtalyan teknik adam Francesco Farioli yönetiminde iyi bir performans sergileyen kırmızı-siyahlı takım, ligdeki 13 müsabakada 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. 22 puan toplayan Fatih Karagümrük, haftaya 6. sırada girdi.

Ligde namağlup lider durumda bulunan Karadeniz temsilcisi ise 10 galibiyet, 3 beraberlikle 33 puan elde etti.

İstanbul ekibinde 7 futbolcu Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek. Kırmızı-siyahlılarda cezalı olan Vegar Hedenstad, Lucas Biglia ve Ervin Zukanovic ile sakatlıkları bulunan Alpaslan Erdem, Burak Bekaroğlu, Mehdi Benatia ve Kerim Frei, bordo-mavili takıma karşı sahaya çıkamayacak.

Lider Trabzonspor, Karagümrük deplasmanında da kazandı, Abdülkadir Ömür'den kariyer rekoru ile ilgili etiketler Trabzonspor Abdullah Avcı Abdülkadir Ömür karagümrük Francesco Farioli Djaniny
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.