Lider Beşiktaş 35. haftada Ankaragücü'nü takıldı: 2-2

Şampiyonluğa çok yaklaşan Beşiktaş, 35. haftada Ankaragücü'ne takıldı: 2-2. Gökhan Töre'nin 90+1'de yaptırdığı penaltıyla kritik 2 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar, bir de Oğuzhan Özyakup'u kaybetti. Başkent ekibinin 2 golünü de Ante Kulusic kendi kalesine attı.

Süper Lig'in 35. haftasında Ankaragücü'nü ağırlayan Beşiktaş, 90+3'te yediği penaltı golüyle şampiyonluk yarışında 2 puan kaybetti. Ankaragücü'nün tecrübeli stoper Ante Kulusic'in kendi kalesine 2 gol attı. Başkent ekibinin 2 golünü de penaltıdan Pantsil attı. 33 maçta 71 puana ulaşan Kartal, şampiyonluk yolunda kritik bir virajı dönemedi. Sergen Yalçın'ın takımı 36. haftada Sivas deplasmanında olacak.

Dk. 5 PENALTI KAÇTI! 4. dakikada Oğuzhan Özyakup ceza sahasında yerde kaldı. Halis Özkahya önce devam dedi, ardından VAR uyarısıyla monitöre gidip penaltıyı verdi. Kevin N'Koudou'nun kullandığı penaltıyı kaleci Korcan Çelikay köşeden çıkardı! Penaltıyı Larin atacaktı ama N'Koudour ısrarle kendi atmak istedi...

Dk. 15 OĞUZHAN SAKATLANDI! Beşiktaş'ın formda ismi 15. dakikada sakatlanarak yerini Bernard Mensah'a bıraktı.

Dk. 45+5 GOL! Beşiktaş asist makinesi Rachid Ghezzal'in kullandığı serbest vuruşta Ankaragücü'nün tecrübeli stoperi Ante Kulusic kafayla topu kendi ağlarına gönderdi: 1-0. Golden sonra Beşiktaşlı futbolcular Cenk Tosun'un formasını kameralara göstererek milli yıldıza bir kez daha geçmiş olsun dedi.

Dk. 52 GOL! Günün şanssız ismi Ante Kulusic yine kendi kalesine gol attı. Atiba'nın orta sahada kaptığı topu Josef sağdaki Rosier'le buluşturdu. Fransız sağ bek sert ortaladı, Kulusic'ten kendi kalesine 2. gol! 2-0

Dk. 65 GOL! Welinton penaltı yaptırdı, Ankaragücü Joseph Pantsil'in gole çevirdiği penaltı vuruşuyla skoru 2-1'e getirdi.

Dk. 90+3 GOL! Gökhan Töre'nin Joseph Pantsil'i düşürerek yaptırdığı penaltıyı aynı oyuncu gole çevirdi: 2-2.

Lider Beşiktaş 35. haftada Ankaragücü'nü takıldı: 2-2

Teknik direktör Sergen Yalçın, bu zorlu mücadelede Cenk Tosun'un yanı sıra Aboubakar'dan da yararlanamadı. Beşiktaş'ın ileri ucunda Cyle Larin forma giydi. İlk 11 şöyle:

Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Oğuzhan, Ghezzal, Nkoudou, Larin

Hikmet Karaman yönetiminde kümede kalma savaşını kazanmaya yaklaşan Ankaragücü ise 36 puanla 13. sıraya kadar yükselmişti. Başkentin Sarı-lacivertli ekibi Beşiktaş deplasmanında şu 11'le sahaya çıktı:

Korcan, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Pinto, İbrahim, Alper, Geraldo, Paintsil, Badji, Emre Güral

Lider Beşiktaş 35. haftada Ankaragücü'nü takıldı: 2-2 ile ilgili etiketler Beşiktaş Ankaragücü Sergen Yalçın Hikmet Karaman Georges-Kevin N'Koudou Oğuzhan Özyakup ante kulusic
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.