Libya ile imzalanan deniz sınırı anlaşması BM tarafından tescillendi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, , Meşru Libya hükümeti ile imzalanan deniz sınırı anlaşmasının Birleşmiş Milletler tarafından tescil edildiğini söyledi. Bakan Dönmez, "Böylece uluslararası hukuka, hak ve adalete dayalı Akdeniz politikamız daha da güç kazandı. Hep söylediğimiz gibi Akdeniz'de ne kimsenin hakkını yeriz ne de hakkımızdan vazgeçeriz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Meşru Libya hükümeti ile imzalanan deniz sınırı anlaşmasının Birleşmiş Milletler tarafından tescillendiği ve böylece Akdeniz politikamızın güç kazandığı vurgulandı.

Bakan Dönmez Twitter paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Meşru Libya hükümeti ile imzaladığımız deniz sınırı anlaşmamız BM tarafından tescil edildi. Böylece uluslararası hukuka, hak ve adalete dayalı Akdeniz politikamız daha da güç kazandı. Hep söylediğimiz gibi Akdeniz'de ne kimsenin hakkını yeriz ne de hakkımızdan vazgeçeriz." Kaynak: Bakan Dönmez: Libya ile imzalanan deniz sınırı anlaşması BM tarafından tescillendi!

Libya ile imzalanan deniz sınırı anlaşması BM tarafından tescillendi

Libya ile imzalanan deniz sınırı anlaşması BM tarafından tescillendi ile ilgili etiketler Fatih Dönmez BM Libya Akdeniz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.