Libya Dışişleri Bakanı görevden uzaklaştırıldı!

Libya Dışişleri Bakanı Necla Al Menguş, görevinden uzaklaştırıldı. Gerekçe ise 'Dış politikada Başkanlık Konseyi ile koordinasyon olmadan hareket ederek idari kuralları çiğnemek'.

Libya Dışişleri Bakanı Necla Al Menguş, Libya Başkanlık Konseyi kararıyla görevinden uzaklaştırıldı.

BAŞKANLIK KONSEYİNDEN GİZLİ İŞLERE KALKIŞTI

Başkanlık Konseyi’nin yayımladığı resmi karara göre, "Libya Siyasi Diyalog Forumu sonuçlarına aykırı şekilde dış politikada Başkanlık Konseyi ile koordinasyon olmadan hareket ederek idari kuralları çiğnediği" gerekçesiyle Menguş’un ihtiyati olarak görevinden uzaklaştırıldığı ifade edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Menguş hakkında soruşturma başlatıldığı belirtilerek, soruşturma tamamlanana kadar Menguş'a yurt dışına çıkış yasağı getirildiği de bildirildi.

Libya Dışişleri Bakanı görevden uzaklaştırıldı! ile ilgili etiketler Libya BAE soruşturma menguş Dışişleri görevden uzaklaştırıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.