Bakan Selçuk'tan maske açıklaması!

Son dakika... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabından, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilerin, sınav esnasında maskelerini çıkarabileceğini duyurdu.

Yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri nedeniyle ertelenen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) 20 Haziran günü yapılması kararlaştırılmıştı. Yaklaşan sınav öncesi alınan yeni tedbirleri uygulamaya koyan ve öğrencileri bilgilendiren okul yönetimleri, sınava giriş esnasında yapılacak önlemleri tekrarlayarak sınava hazırlanıyor.

SINAVDA MASKE TAKMAYA ESNEKLİK GETİRİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan daha önce duyurulan sınav görevlileri ve öğrencilerin, sınav boyunca maske takma zorunluluğuna esneklik getirildi.

SINAV ESNASINDA MASKE KOŞULLARA UYULARAK ÇIKARTILABİLECEK

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınavda akıllara takılan maske kullanımı konusunda açıklamalarını yineleyerek sosyal medya hesabından öğrenci ve ailelerine "Sınav esnasında maske koşullara uyularak çıkartılabilecek" duyurusunu tekrarladı.

Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Bakan Selçuk'tan maske açıklaması!

 “Her öğrenci için okullara maske gönderildi. Bu konuda çok dikkatli ve kararlıyız. Maskedeki esnekliğimiz, Bilim Kurulu’nun önerdiği şekilde ‘sınav esnasında sosyal mesafenin korunması ve sınav bitiminde tekrar takılması şartıyla çıkarılabileceği’ yönündedir”

 

Bakan Selçuk'tan maske açıklaması! ile ilgili etiketler LGS maske LGS maske
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.