LGS VE YKS'nin tarihleri belli oldu

FLAŞ! SON DAKİKA GELİŞMESİ... Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen LGS ve YKS takvimi netleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni sınav tarihlerini duyurdu. LGS 20 Haziran tarihinde, YKS ise 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Koronavirüs salgını konusunda alınan tedbirlerin gözlerden geçirileceği Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplandı.

Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen kabine toplantısı saat 15.10'da başladı. Toplantı, altıncı kez video konferans yöntemiyle yapıldı.

Kritik toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun koronavirüs ile mücadele süreçlerine ilişkin sunumlar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Kabine Toplantısı'nın ardından özellikle Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) yönelik açıklama yapması bekleniyordu.

LGS VE YKS'nin tarihleri belli oldu

iLK KEZ SUPERHABER DUYURDU, SINAV TAKVİMİ NETLEŞTİ

SuperHaber'in saatler öncesinde duyurduğu gibi toplantının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınav tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. 

SuperHaber'in aktardığı gibi, Erdoğan LGS'nin 20 Haziran tarihinde, YKS'nin ise 27-28 Haziran tarihlerinde gerçekleştirileceğini duyurdu. 

 

 

LGS VE YKS'nin tarihleri belli oldu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Sınav LGS YKS
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.