LGS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2022?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 1 milyon 236 bin öğrencinin başvurusunun ardından LGS (Liselere Geçiş Sınavı), sonuçlarının ne zaman açıklanacağı büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, LGS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Ayrıntılar haberimizde...

Bu yıl milyonlarca öğrenci lise eğitimine başlayacak... Bu çerçevede geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen LGS sınavı sonuçlarının ne zaman, saat kaçta açıklanacağı öğrenciler ve veliler taradından büyük bir heyecanla araştırılıyor. Peki, LGS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Detaylar haberimizde... 

LGS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2022?

 Milyonlarca öğrencinin yeni eğitim öğrenim yılında okuyacağı lisenin belirlendiği LGS soru ve cevapları geçtiğimiz günlerde erişime açılmıştı. Şimdi ise, öğrenciler ve veliler tarafından LGS sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı.

LGS SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları, 30 Haziran 2022'de “www.meb.gov.tr” internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

LGS sonuçları için MEB tarafından saat bilgisi paylaşılmadı. Fakat geçtiğimiz yıl LGS sabah saat 08:00 sularında açıklandığı göz önüne alındığından yine sabahın erken saatlerinde LGS sonuçlarının açıklanması bekleniyor.

LGS sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2022? ile ilgili etiketler LGS MEB liselere geçiş sınavı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.