LGS sınavına giren öğrenciye kayıp cevap kağıdı şoku

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde LGS sınavına giren 8. sınıf öğrencisi Pınar Akbaş'ın cevap kağıdının kaybolduğu belirlendi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde LGS sınavına giren 8. sınıf öğrencisi Pınar Akbaş'ın cevap kağıdının kaybolduğu ortaya çıktı. Sınava çok çalıştığını ve tüm emeklerinin boşa gittiğini söyleyen Akbaş, cevap kağıdının kayıp olduğunu ve kendilerini bilgilendirdiklerini belirtti.

Kadirli Şehit Musa Sarıgöz Ortaokulu, 8. sınıf öğrencisi Pınar Akbaş, 20 Haziran tarihinde LGS sınavına girdi. 16 Temmuz tarihinde sınav sonucunun açıklanmasını beklemeye başladı. Ancak aileye okuldan şok bir telefon geldi.

Anne Sevgi Akbaş kızını da yanına alarak okulun yolunu tuttu. Okul yetkilileri ve aile arasında yapılan görüşmeler sonrasında LGS sınavına giren öğrenci Pınar Akbaş'ın cevap kağıdının kaybolduğu ortaya çıktı.

Akbaş, kendi okulunda sınava girdiğini kendilerini okuldan arayarak görüşme yaptıklarını ve cevap kağıdının kaybolduğunu ve şu anda hiçbir şekilde LGS'ye girmemiş gibi göründüğünü söyledi. Anne Sevgi Akbaş ise kızının geleceği ile oynanmasını istemediklerini Bakanlıktan ve Cumhurbaşkanımızdan bu konuda yardım istediklerini ifade etti.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsı ise açıklamasında LGS sınav kağıdının bulunması için çalışma başlattıklarını ve kısa sürede sonuca ulaşacaklarını kaydetti.

LGS sınavına giren öğrenciye kayıp cevap kağıdı şoku ile ilgili etiketler Osmaniye LGS Sınav Pınar Akbaş cevap kağıdı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.