LGS 2020 Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi taban puanları

LGS 2020 Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi taban puanları 2020! LGS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla lise taban puanları ve yüzdelik dilimler araştırılıyor.

LGS 2020 lise taban puanları araştırılıyor. LGS sınav sonuçlarının açıklanması ile Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi taban puanları ve yüzdelik dilimleri merak ediliyor.

2020 LGS sınav sonuçları 16 Temmuz Perşembe gününde saat 09.00’da açıklandı. LGS tercihlerinin başlayacak olması akabinde LGS taban puanları ve yüzdelik dilimlere göre adaylar durumlarını değerlendirecek. Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi taban puanları ne kadar?

LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

MEB Ziya Selçuk son açıklamasında LGS sınav sonuçlarının 16 Temmuz gününde adayların erişimine açılacağını söylemişti. LGS tercihlerinin de 17 Temmuz tarihinde başlaması beklenmekte.

Lise taban puanları, tercih tarihlerinin başlaması ile beraber belli oluyor. Öğrenciler kendi puanlarına ve okulların açıklanan puanlarına bakarak tercih işlemlerini gerçekleştiriyorlar. 2020 LGS taban puanları belli olmadı. Bunun yerine 2019 LGS taban puanlarına bakabilirsiniz.

2020 LGS LİSE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

LGS 2020 Fen Lisesi, Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi taban puanları ile ilgili etiketler LGS LGS 2020 Lise taban puanları 2020
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.