LGS 2. nakil sonuçları! LGS 3. tercih sonuçları ne ne zaman? Hangi liseye gideceğim?

LGS 2. nakil sonuçları açıklandı. Öğrenciler şimdi hangi liseye gideceklerini merak eder oldular. Peki, LGS 3. tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Hangi liseye gideceğim? İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020 LGS 2. nakil tercihleri 17-21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Boş kontenjanlara tercih yapan öğrenciler sonuçları merakla bekliyordu. MEB'in takvimine göre, LGS 2. nakil sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyordu. Nakil sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrenciler hangi liseye gideceklerini merak eder oldular.

LİSE 2. NAKİL SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

LGS 2. nakil yerleştirme sonuçları 24 Ağustos 2020 tarihinde açıklandı. Öğrenciler tercih sonuçlarına MEB'in resmi internet adresi üzerinden erişim sağlayabilecek.

LİSE NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sınavla ve yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullardan hiçbirine yerleşemeyen öğrenciler İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonlarına başvurmaları hâlinde yerel yerleştirme ile öğrenci alan okullardan kontenjan durumları uygun olan okullara 24-26 Ağustos 2020 tarihlerinde komisyonca yerleştirilecek.

 

LGS 2. nakil sonuçları! LGS 3. tercih sonuçları ne ne zaman? Hangi liseye gideceğim? ile ilgili etiketler LGS tercih nakil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.