LGBT'ye açıktan destek verdiler

Türkiye'de teknolojiden giyim sektörüne kadar birçok firma, LGBT'yi destekleyen paylaşımlar yaptı. Bu firmalar arasında kamu sektörüne yaptığı işlerle bilinen İz İletişim'in de olması dikkati çekti.

LGBT’yi (Lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüel) normalleştirme ve yaygınlaştırmak için artık büyük firmalarda devreye girdi. Teknoloji, giyim ve yayıncılık gibi alanlarda faaliyet gösteren firmalar sosyal medya üzerinden LGBT'yi özgürlük kisvesi altında açıkça destekleyerek eşcinselliği meşrulaştırmaya çalışıyor.

LGBT'ye açıktan destek verdiler

Gençlerin aktif olarak kullandığı sosyal medya üzerinden Siemens, Sel Yayıncılık, İletişim Yayınları, Ayrıntı Yayınevi, Can Yayınları, Decathlon, Nıvea, Çiçeksepeti, İz İletişim gibi büyük firmalar LGBT'ye açıkça destek veriyorlar.

LGBT'ye destek veren firmalar arasındaki İz İletişim dikkatleri üzerine çekti. Söz konusu firma kamu kurumları ve hükümetin bir çok organizasyonunu gerçekleştirmesi ile tanınıyor.

LGBT'ye açıktan destek verdiler - Resim : 2

LGBT'ye açıktan destek verdiler ile ilgili etiketler Sosyal Medya LGBT destek
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.