Leyla'ya kavuşmak için gün sayan Bergüzar Korel'den yeni hamilelik pozları! Sosyal medyayı salladı

Meslektaşı Halit Ergenç ile 2009 yılında nikah masasına oturan Bergüzar Korel, ilk çocukları Ali'yi 2010 yılında, geçtiğimiz yıl Mart ayında ise ikinci oğulları Han'ı kucağına almıştı. Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Korel, hamilelik heyecanını sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Bodrum tatilden yayınladığı fotoğraflarla sık sık adından söz ettiren Korel, son olarak dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

İki erkek annesi, 38 yaşındaki güzel oyuncu Bergüzar Korel, yeniden anne olmaya hazırlanıyor. Bu kez bir kız bebeği olacan olan ve adını Leyla koyacaklarını söyleyen Korel, 51 yaşındaki eşi Halit Ergenç ile birlikte çekildiği fotoğraf karesini Instagram'dan paylaştı.

Haziran ayının ortalarında Bodrum'a giden çift tatilde, yakın arkadaşları Esra Erol ve eşi Ali Özbir'i ziyaret etti.

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

'LEYLA İLE SABAH KAHVESİ'


Üçüncü bebeklerine kavuşmak için gün sayan ve şu sıralar Bodrum'da tatilde olan Korel eşiyle birlikte, Esra Erol'un kameralarına poz verdi. Erol'un çektiği bu fotoğrafı yayınlayan Korel altına, 'Leyla ile sabah kahvesi' notunu düştü.

Mavi bikinisiyle objektif karşısına geçen 38 yaşındaki oyuncunun fotoğrafları takipçilerinden büyük ilgi gördü. Korel'in fotoğrafları yaklaşık 400 bin beğeni aldı.

Bergüzar Korel'in hamilelik pozlarından bazıları...

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

Bergüzar Korel - Halit Ergenç

 

Leyla'ya kavuşmak için gün sayan Bergüzar Korel'den yeni hamilelik pozları! Sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Bergüzar Korel Halit Ergenç Esra Erol Bodrum tatil Hamile ali özbir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.