Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu! Deniz Işın kimdir, kaç yaşında?

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla'sı da Deniz Işın oldu. Peki Deniz Işın kimdir?

Leyla ile Mecnun Exxen'de yeniden başlıyor. Tam kadro çekilecek olan dizinin başrolü Leyla ise bir türlü belli olmuyordu. Son olarak Deniz Işın ismi sosyal medya ve internet sitelerinde dillendiriliyordu. Açıklamayla birlikte Leyla ile Mecnun dizisinde Leyla karakterini oynayacak isim Deniz Işın oldu. Peki Deniz Işın kimdir?

2011-2014 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen Leyla ile Mecnun dizisi 2021 yılında Exxen adlı dijital platformda yayınlanacak. Dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli oluyor.

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu! Deniz Işın kimdir, kaç yaşında?

DENİZ IŞIN KİMDİR?

Oyuncu Deniz Işın, 28 Mayıs 1992 İzmir'de dünyaya gelmiştir. Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olan Deniz Işın, daha sonra Ege Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği'nde yüksek lisansını tamamlamış ve İstanbul'a taşınmıştır.

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu! Deniz Işın kimdir, kaç yaşında? - Resim : 2

2 sene İzmir'de, bir sene de İstanbul'da oyunculuk eğitimi alan Deniz Işın, 2017'de 'Lysistrata' oyununda Lysistrata, 2018'de 'You Can't Take It With You' oyununda da 'Alice' karakterini canlandırmıştır.

Deniz Işın, aynı zamanda pek çok reklam filminde yer almıştır.

Daha önce 'Her Yerde Sen' dizisinde 'Merve' karakterine hayat veren Deniz Işın, yakın zamanda ekranlara gelecek olan 'İyi Günde Kötü Günde' dizisinde 'Seda' karakterini canlandırmaya hazırlanıyor.

Deniz Işın, Murat Boz'un 'Gece' isimli şarkısının kısa film gibi çekilen video klibinde oynamıştır.

Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı belli oldu! Deniz Işın kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı leyla ile mecnun deniz ışın deniz ışın kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.