Leyla ile Mecnun dizisine bir bomba transfer daha! Ağızlar açık kaldı!

Bir dönemin en çok izlenen fenomen dizisi Leyla ile Mecnun Exxen'de tekrar başlayacak. Diziye Leyla karakteri ile dahil olan Deniz Işın'dan sonra bir bomba transfer daha geldi.

Leyla ile Mecnun dizisi tekrar başlamasına başlayacak ama diziye bomba transferler birer birer açıklanmaya devam ediyor. Leyla karakterini oynayacak Deniz Işın transferinden sonra bir bomba transfer daha açıklandı. Son Yaz dizisinde Arda karakteri ile çıkış yakalayan Sarp İkiler, Exxen'de yayın hayatına başlayacak Leyle ile Mecnun dizisine transfer oldu.

SARP İKİLER LEYLA İLE MECNUN'DA!

Yeni bölümleri Exxen'da yayınlanacak olan dizinin kadrosuna Deniz Işın'ın ardından Sarp İkiler de katıldı. İkiler, Son Yaz dizisinde canlandırdığı Arda karakteri ile dikkat çekmişti.

26 HAZİRAN'DA SET BAŞLAYACAK

Aynı kadro ve aynı hikaye üzerinden sürdürülecek olan dizinin çekimlerini 26 Haziran'da başlayacak. Dizinin yeni sezonda seyirciyle buluşması planlanıyor.

Leyla ile Mecnun dizisine bir bomba transfer daha! Ağızlar açık kaldı! ile ilgili etiketler Ali Atay deniz ışın leyla ile mecnun sarp ikiler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.