Leyla ile Mecnun dizisindeki 'Yavuz hırsızı' aratmayan anlar: Kucağında televizyonla yürüdü

İstanbul Zeytinburnu'nda ortaya çıkan görüntüler akıllara Leyla ile Mecnun dizini getirdi. Girdikleri evden televizyon çalan 2 şüpheli, kaçarken güvenlik kameralarına yakalandı. Polis ekipleri 2 hırsızlık şüphelisini yakalayarak gözaltına aldı.

İddiaya göre, 2 şüpheli daha önceden belirledikleri bir eve girmek için sokağa geldi. Şüphelilerden biri eve girerken, diğer şüpheli sokakta gözcülük yaptı. Eve giren şüpheli, bir süre sonra kucağında televizyonla binadan dışarı çıktı. Kucağında televizyonla sokakta hızlıca yürürken güvenlik kameralarına yakalanan şüpheli, Leyla ile Mecnun dizisindeki ‘Hırsız Yavuz’u anımsattı.

Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, gelen ihbar üzerine şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Güvenlik kameralarını izleyen ekipler, görgü şahitlerinin ifadesine de başvurdu. Kimlikleri tespit edilen şüpheliler E.A. ve C.Ö., polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Leyla ile Mecnun dizisindeki 'Yavuz hırsızı' aratmayan anlar: Kucağında televizyonla yürüdü ile ilgili etiketler Zeytinburnu hırsız televizyon leyla ile mecnun yavuz hırsız

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.