Leyla Gülüşken kimdir? Twitter'da gündem oldu! Sevgili Leyla kimdir?

Leyla Gülüşken kimdir? COVID-19 salgını kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alarak dünya çapında birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile sağlık önlemleri arttırıldı. İsveç'in Malmö kentinde, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından eve dönderilen Emrullah Gülüşken'in kızları Türkiye'ye yardım çağrısında bulundu. Birçok kişi Leyla Gülüşken'in kim olduğunu merak ediyor. Peki, Leyla Gülüşken kimdir? Twitter'da gündem oldu! Detaylar haberimizde..

Leyla Gülüşken kimdir? Çİn'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs salgını nedeniyle çoğu kişi yaşamını yitirdi. COVID-19 ölümcül virüsünün Türkiye'de de görülmesi ile 2.706 kişi hayatını kaybetti. İsveç'in Malmö kentinde, COVID-19 testinin pozitif çıkmasının ardından tedavi edilmeyerek eve gönderilen Emrullah Gülüşken'in kızları Türkiye'den yardım çağrısında bulunmak için video paylaştı. Twitter'da kısa sürede gündem olan Sevgili Leyla'nın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Leyla Gülüşken kimdir? Twitter'da gündem oldu! Detaylar haberimizde..

LEYLA GÜLÜŞKEN KİMDİR?

Samira Gülüşken, sosyal medyadan paylaştığı "Ailemle birlikte İsveç'te yaşıyoruz. Babam 11 gün önce ateşi yükselip nefes darlığı yaşamaya başladı, endişe edip hastaneyi aradık ama maalesef gelmediler ve bizleri geçiştirdiler. Her gün defalarca aradık ama bize dönüş sağlamadılar." mesajıyla yardım istedi.

Leyla Gülüşken de kayda aldığı bir video ile yardım çağrısında bulunurken, paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Sağlık Bakanı Koca duyurdu: İsveç'e geliyoruz

Türkiye'nin Stokholm Büyükelçiliği ile Yurtdışı Akraba ve Topluluklar Başkanlığı, Gülüşken ailesi ile irtibata geçerken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Samira Gülüşken'i arayarak, 47 yaşındaki babası Emrullah Gülüşken'in sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

Leyla Gülüşken kimdir? Twitter'da gündem oldu! Sevgili Leyla kimdir? ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Twitter İsveç Koronavirüs Korona 2020 sevgili leyla neden tt Koronavirüsü Leyla Gülüşken
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.