Leyla Bilginel kriz geçirdi! Devletin kendisine özel uçak gönderdiği hatırlatılınca deliye döndü!

Türkiye'nin yeni bir "troll"ü oldu! Son dönemde sansasyonel haberler ile gündeme gelmeye çalışan oyuncu Leyla Bilginel, "oyunculuğunu" yangın bölgesinde sergiledi! Manavgat'ta AK Parti Gençlik Kolları'nın yardım dağıttığı alana giderek vatandaşları provoke eden Bilginel'e vatandaşlar AK Parti hükümetinin kendisi için yaptıklarını hatırlattı..

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde çıkan yangınların söndürülmesi ve mağdur olan vatandaşların ihtiyaçları karşılanmaya devam ediyor.

Afet bölgesine giderek yangında zarar gören vatandaşlarla bir araya gelen oyuncu Leyla Bilginel, yanan bir köyde AK Parti Gençlik Kolları'nı görünce tepki gösterdi. Bilginel, vatandaşlara "Onlardan yardım alıyorsanız ben vermem" dedi!

Instagram hesabından AK Parti Gençlik Kolları üyelerini gösteren oyuncu, "Bu köye geldim. Tek tek insanlarla konuşarak ihtiyaç listesi yapıyorum. Allah'ın izniyle evimi ortaya koydum. Ben çocuğu olanların, gençlerin yanındayım. Hal hatır sormaya, dolaşmaya gelmişler. Az önce de çatır çatır ağaçlar yanarken neredeydiniz diye seslendim. Niye kazma-kürek alarak düşmediniz ortalığa? Şimdi giyinip kuşanıp gelmişler. Biz günlerdir uğraşıyoruz. İnsanın gerçekten zoruna gidiyor. Eğer onlar bir şey yapacaksa ben onların yapmadıklarına yapayım. Eğer yapılmayacaklarsa yalandan olmasın" dedi.

Leyla Bilginel'in olay yerinde çekilen bir videoda ise halka tepki gösterdiği ortaya çıktı. AK Parti Gençlik Kolları üyelerinden bahsederek vatandaşlara tepki gösteren Bilginel, "Eğer bunlar bir şey yapacaklarsa ben o zaman gerekeni yapmıyorum. Siz bu insanlara güveniyorsanız hem ben vereyim hem onlar verirse olmaz. Böyle boş konuşmalarla olmuyor. İcraata bakalım. 'Binaları dikecek, yardım edecek' diyorlar. 50 milyonla hiç bir şey yapılmaz. Bir köy yapılamaz bunu unutmayın" ifadelerini kullandı.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

Leyla Bilginel'in bu sözleri üzerine sosyal medyada bazı vatandaşlar, geçmişte ünlü oyuncu için AK Parti hükümeti tarafından Tayland'a özel uçak gönderildiğini hatırlattı.

2018 yılında Tayland'da Dang Humması salgınına yakalanan Leyla Bilginel'in Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen özel uçakla Türkiye'ye getirildiği belirtildi. Bilginel'in Türkiye'ye getirilişi esnasında Sağlık Bakanlığına teşekkür ettiği anlara ait video da sosyal medyada çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı..

Bu hatırlatma ile çılgına dönen Leyla Bilginel ise yeni bir video yayınlayarak eleştirileri yanıtlamaya çalıştı.

Oldukça öfkeli olduğu gözlenen Bilginel kendisine sık sık, "uçak gönderilme" olayının hatırlatılmasına tepki göstererek, "Bu kadar beyinsizsiniz" dedi ve vatandaşlara hakaret etti.

Leyla Bilginel kriz geçirdi! Devletin kendisine özel uçak gönderdiği hatırlatılınca deliye döndü! ile ilgili etiketler yangın Orman Yangını uçak oyuncu leyla bilginel

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.