Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve daha sonrasında da oğluyla birlikte dünyayı gezen Leyla Bilginel yeniden gündeme geldi. Yıllar önce bir sperm bankasına başvurup çocuk sahibi olan Leyla Bilginel’in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki, Leyla Bilginel kimdir?

Bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Leyla Bilginel’in hayatını sizler için araştırdık. İşte, Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne detayları…

Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında?

Leyla Bilginel, 21 Aralık 1977 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Aslen Karslıdır. Ankara Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Leyla Bilginel’in bir kız bir erkek kardeşi olduğu bilinmektedir. Küçük yaşlardayken babası ile annesi ayrıldı. Erkek kardeşi Serkan ise 24 yaşındayken uykusunda vefat etmiştir.

Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Leyla Bilginel, önceden Kömürcü olan soyadını da mahkeme yoluyla Bilginel olarak değiştirdi. Leyla Bilginel, 2007 yılında ABD'de New York'ta bir sperm bankasından aldığı sperm ile hamile kalmış ve bu şekilde dünyaya bebek getiren ilk Türk oldu. Oğlunun adı Serkan Kayra koymuştur.

Haber spikeri olarak iş yaşamına başladı. İki yıl yaptıktan sonra bıraktı. Ankara'da Hacettepe Üniversitesi İşletme bölümünde okurken, iki yıl devlet tiyatrolarından oyunculuk eğitimi de aldı. Ardından önce reklam filmleri, katalog çekimleri derken oyunculuğa başlamış oldu. Çeşitli dizi filmlerde görev aldı.

2013 yılında "Sevme Yanarsın" adlı tiyatro oyununda görev almıştır. Charles Dyer'in "Taşralı" oyunundan esinlenerek Özdemir Çiftçioğlu tarafından sahneye konulan "Sevme Yanarsın" oyununda Leyla Bilginel, Onur Şenay ve Genco Çağlar ile birlikte sahneye çıktılar.

Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Leyla Bilginel, 2012 yılında TV8'de yayınlanan ve çekimleri Kenya'da yapılan "Tropytürk" yarışmasına katılmıştır. 2014 yılında Leyla Bilginel, oğlu Kayra'yı da yanına alarak Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te yerleşerek yeni bir hayat kurdu.

Oynadığı filmler ve dizi filmler :

-2013 - (Q)üfür (Gülizar) (Sinema Filmi)

-2010 - Kılıç Günü (Suzan Kızıltan)(Dizi)

-2009 - Maskeli balo (Dizi)

-2008 - Pars: Narkoterör (Dizi)

-2007 - Emret komutanım: Şah mat

-2007 - Gurbet yolcuları (Dizi)

-2006 - Kördüğüm (Dizi)

-2005 - Savcının Karısı (Dizi)

-2002 - Yesil Işık

-2002 - Seni Yaşatacağım (Dizi)

-2001 - Nisan Yağmuru (Dizi)

-1998 - Aynalı tahir (Dizi)

Instagram adresi ne?

Ünlü oyuncunun Instagram adresine Leyla Bilginel (@leylabilginel) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler leyla bilginel kimdir kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne evli mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.