Levent Ümit Erol duyurdu: Nwakaeme, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'ye gidiyor

Şampiyon Trabzonspor'un, adı her seferinde farklı takımla anılan yıldızı Anthony Nwakaeme'nin Hull City ile görüştüğü ortaya çıktı. Levent Ümit Erol'un haberine göre; başarılı futbolcu yeni sezonda Hull City'de oynayabilir.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Türkiye'deki yıldız isimleri birer birer kadrosuna katmaya devam ediyor. Son olarak, geçtiğimiz sezon ligi lider tamamlayan Trabzonspor'da şampiyonluğun mimarlarından olan Anthony Nwakaeme'nin Hull City ile görüştüğü ortaya çıktı.

Levent Ümit Erol'un özel haberine göre; Hull City, Anthony Nwakaeme ile görüştü. Erol, Sporun Dibi'nde yaptığı paylaşımda, "Bu sezon şampiyonluk hedefleyen HULL CITY ; NWAKAEME ile görüştü. SON karar her iki taraf adına da PAZARTESİ akşamı verilecek. NWAKAEME; süre istediği gün HULL CITY için EVET der ise yeni sezonda ACUN ILICALI 'nın takımı HULL CITY 'de" ifadelerini kullandı.

 

Levent Ümit Erol duyurdu: Nwakaeme, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'ye gidiyor ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Anthony Nwakaeme Nwakaeme Hull City
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.