Levent Özeren kimdir? Semiha Yıldırım için ne dedi?

Levent Özeren sosyal medya üzerinden Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a iğrenç ifadeler kullandı. Levent Özeren'in kim olduğu ne dediği merak konusu oldu.

İYİ Parti’li Levent Özeren tarafından AK Parti’li Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’a yönelik ahlaksızca ifadeler kullanması sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Peki Levent Özeren kimdir? Semiha Yıldırım için ne dedi?

LEVENT ÖZEREN KİMDİR? SEMİHA YILDIRIM İÇİN NE DEDİ?

AK Parti İzmir milletvekili olan eski Meclis Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım rahatsızlığı yüzünden hastaneye kaldırılmıştı. Yıldırım’ın hastaneye gidişi akabinde Levent Özeren, sosyal medya hesabı üzerinden iğrenç ifadeler kullandı.

Semiha Yıldırım’a ‘Sakın ola ki acile gitme. Tedavi olmadan ölür görenler. Etik değil diyene bak. Böyle başa böyle tarak.” dedi.

Levent Özeren daha öncesinde de 15 Temmuz soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve sorgusunda o gece alkollü odluğunu söylemişti.

Levent Özeren kimdir? Semiha Yıldırım için ne dedi? ile ilgili etiketler Levent Özeren semiha yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.