Levent Niş kimdir, nerelidir? Neden öldü?

Türk tiyatrosuna ömrünü adamış bir isim daha hayata gözlerini yumdu. Başarılı tiyatro oyuncusu Levent Niş’in ölüm haberi sevenlerini hüzne boğdu. Sizler için Levent Niş’in hayatını derledik.

Levent Niş kimdir, nerelidir, tiyatro severleri hüzne boğan Levent Niş neden öldü araştırılmaya başlandı. Hayatını tiyatroya adayan bir diğer ismi daha kaybettik. Türk tiyatrosunun usta isimlerinden biri olan oyuncu ve aynı zamanda yönetmen Levent Niş 64 yaşında vefatı ile sanat camiasını hüzne boğdu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, “Türk tiyatrosunun kıymetli oyuncularından Levent Niş'in vefatını üzüntüyle öğrendik. Devlet Tiyatrolarımızın emektar sanatçısına Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanarak taziyelerini iletti.

Türk tiyatrosunun kıymetli oyuncularından Levent Niş hayatını kaybetmesi gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde yine hayatını kaybeden değerli oyuncu Rasim Öztekin arkasından üzüntüsünü "Sahne arkadaşım, Cunda dostum içimizi yaktın. Derler ya 'sözün bittiği yer' ışıklarda uyu." Mesajıyla dile getirmiş olan Levent Niş 64 yaşında arkadaşından sadece birkaç gün sonra hayata gözlerini yumdu. Peki, Levent Niş kimdir, nerelidir? Levent Niş neden öldü?

Levent Niş kimdir, nerelidir? Neden öldü?

Levent Niş kimdir, nerelidir?

Levent Niş 1957 yılında Elazığ'da doğmuştur. İstanbul Devlet Tiyatro sanatçısı ve oyuncusu olan eşi Sevinç Niş ile iki erkek çocuk sahibi olan Levent Niş, 1976 Yılında Ankara Devlet Konservatuarı, Tiyatro Yüksek Bölümü mezunu olmuştur. Daha sonradan Ankara ve İstanbul'da devam ettiği 40 yıllık mesleği boyunca birçok tiyatro oyununda yer almıştır. Ayrıca Yahşi Batı filminde de rol aldığı bilinmektedir.

Levent Niş neden öldü?

Henüz ölüm nedeni ile ilgili bir açıklama yapılmayan başarılı oyuncu Levent Niş'in ölümü ile ilgili detaylar geldikçe haberimizde yer alacaktır.

Levent Niş filmleri ve dizileri

Yahşi Batı Sinema Filmi 2009,

Şebeke (Baba) TV Programı 2012,

Cennet Mahallesi,

Beybaba,

Fikrinin İnce Hastalığı,

Yeşil Miras,

Duvardaki Kan, TV Dizisi 1986.

Levent Niş kimdir, nerelidir? Neden öldü? ile ilgili etiketler Levent Niş kimdir kaç yaşında neden oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.