Levent Kırca skeci gerçek oldu!

ABD'de yer alan New York Polis Teşkilatı tarafından paylaşılan görüntülerde, kavgaya karışan bir kişi, bıçakla başından feci şekilde yaralandı. Tiyatrocu Levent Kırca'nın skeçlerini hatırlatan görüntülerde, her tarafı kan olan kişinin çevredekilerle iletişim kurduğu ve bölgeye gelen sağlık ekiplerine yöneldiği görülüyor.

ABD'nin New York şehrinde yer alan Harlem bölgesinde çekilen söz konusu görüntüler sosyal medya kullanıcılarının adeta kanını dondurdu. 11 saniyelik görüntüde başına saplanan bıçakla görünen adam etrafındaki insanlarla sohbet ediyor.

Son dakika haberi olarak paylaşılan görüntülerde her tarafı kan içinde kalan kişinin, çevredekilerle iletişim halinde olduğu görülüyor.

GÖRGÜ TANIKLARI: KORKU FİLMİ SAHNESİNE DÜŞTÜM

New York Post'un haberine göre; görgü tanıklarından biri, "Bıçağı hiç hissetmiyormuş gibi duruyordu. Ambulansa binmeyi reddetti" dedi. Yakınlardaki bir mağazada çalışan ve olaya tanık olan bir güvenlik görevlisi de, "Travmatize oldum. Sanki bir korku filmi sahnesinin içine düştüm" ifadelerini kullandı.

ABD'nin en kalabalık şehri New York'ta bir kişi başından bıçaklandı. New York Polis Teşkilatı tarafından 

LEVENT KIRCA SKEÇLERİNİ ANIMSATTI


Söz konusu görüntüler, geçtiğimiz yıllarda yaşama veda eden tiyatrocu Levent Kırca'nın eski skeçlerini hatırlattı.

Dehşet verici görüntü kısa süre içinde binlerce kez paylaşıldı.

Levent Kırca skeci gerçek oldu!

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.