Levent Gültekin'den "Halk TV'den ayrılacak mı?" yorumlarına neden olan paylaşım

Halk TV'de yayınlanan program sonrası CHP'li Milletvekili Mahmut Tanal ile tartışan Levent Gültelkin'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Gültekin, "Onu eleştirme, bunu eleştirme, bu itirazlara artık dayanacak gücüm kalmadı, benden bu kadar" dedi. Gültekin, sonrasında ise paylaşımının '1 Nisan şakası' olduğunu söyledi.

Halk TV’de Levent Gültekin’in programında konuşan Gazeteci Murat Sabuncu ittifakı eleştirerek, yayınlanan bildirinin herhangi bir sorunu çözmeye yönelik olmadığını ve insanları heyecanlandırmadığını ifade etti.

Sabuncu,“Altı parti liderinin uzun uzun düşünmesi gerekiyor. Seçimlere 14 ay kaldı. İnsanlar kararlarını vermek güvendikleri noktaya gitmek istiyorlar. Dün akşamki metinde buradan hangi manşet çıkar diye baktığımda bir tanesi biz ayrılmayacağız diyorlar. Sorunlar bu bildiride alt alta yazılmış. Bunları zaten her gün yaşıyoruz. Bu metin kimseyi heyecanlandırmaz. İnsanlar geleceğe yönelik bir şeyler bekliyorlar. Bir kuru kâğıt, altta altı tane imza.” İfadelerini kullandı.

Levent Gültekin'den "Halk TV'den ayrılacak mı?" yorumlarına neden olan paylaşım

"AK PARTİ'NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYORSUNUZ"

CHP Milletvekili Mahmut Tanal’dan Sabuncu ve Gültekin’e yanıt geldi. Tanal, “CHP ile alıp veremediğiniz ne var? AK Parti'nin ekmeğine yağ sürüyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Levent Gültekin'den "Halk TV'den ayrılacak mı?" yorumlarına neden olan paylaşım - Resim : 2

GÜLTEKİN YANIT VERDİ TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Tanal'ın bu sözlerine yanıt veren Levent Gültekin ise, "İktidarın ekmeğine yağ süren varsa o da işini doğru düzgün yapmayan, muhalefet etmeyi polemik yapmak zanneden sizin gibi muhalefet mensuplarıdır. Bunca yıkıma rağmen toplumun dikkatini çekmeyi başaramıyorsanız, bırakın bizimle uğraşmayı da bunun nedeni üzerine düşünün." ifadelerini kullandı.

Levent Gültekin'den "Halk TV'den ayrılacak mı?" yorumlarına neden olan paylaşım - Resim : 3

"HALK TV'DEN AYRILACAK MI?" YORUMLARINA NEDEN OLDU

Levent Gültekin'in bugün yaptığı bir paylaşım ise "Halk TV'den ayrılacak mı?" yorumlarına neden oldu. Gültekin, "Onu eleştirme, bunu eleştirme, bu itirazlara artık dayanacak gücüm kalmadı, benden bu kadar" ifadelerini kullandı.

Gültekin bu mesajının ardından şu paylaşımı yaptı: Sevgili arkadaşlar, Bir önceki twitim bir Nisan şakasıydı:) Kötülükle mücadele benim için siyasi mücadele değil, iyi insan olma çabasıdır, bu nedenle istesem de susamam. Yani anlayacağınız bu akşam İki Yorum var, müsaitseniz bekleriz. Saat 20.00’de Halk tv’de…

Levent Gültekin'den "Halk TV'den ayrılacak mı?" yorumlarına neden olan paylaşım ile ilgili etiketler Halk TV Mahmut Tanal levent gültekin tartılma paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.