Levent Göktaş, Bulgaristan'da hakim karşısına çıktı! Mahkemeden '40 gün' kararı...

Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından Levent Göktaş yakalandığı Bulgaristan'da hakim karşısına çıktı. Mahkeme, Göktaş’ın geçici olarak 40 günlüğüne gözaltına alınması kararın vardı.

Bulgaristan'da yakalanan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş’ın Türkiye ye iadesi ile ilgili dava bugün görüldü.

POLİS EŞLİĞİNDE GETİRİLDİ

Hasköy kentindeki Hasköy Bölge Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya, Göktaş polis eşliğinde getirildi.

SAVCININ TALEBİ KABUL EDİLDİ

Duruşmada savcılık, kırmızı bültenle aranan Göktaş’ın “geçici olarak 40 günlüğüne gözaltına alınması” talebinde bulundu.

 

"KAÇMA ŞÜPHESİ VAR"

Savcılığın talebini yerinde bulan mahkeme, karara gerekçe olarak Göktaş'ın yabancı olması, sabit ikametinin bulunmayışı ve kaçma şüphesini gösterdi.

İADE PROSEDÜRÜ DAHA SONRA İŞLETİLECEK

Kararda şüphelinin Türkiye’ye iadesi konusunda bir engel bulunmadığı ancak bu konudaki prosedürün daha sonra işletileceği kaydedildi.

Göktaş, mahkemenin gözetim süresini 40 gün uzatmasıyla ilgili kararına Plovdiv’deki istinaf mahkemesine 3 gün içinde itirazda bulunabilecek.

 

Levent Göktaş, Bulgaristan'da hakim karşısına çıktı! Mahkemeden '40 gün' kararı... ile ilgili etiketler Bulgaristan mahkeme hakim levent goktas hablemitoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.