Levent Dörter son durumunu açıkladı! Koronavirüse yakalanmıştı...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın erkek arkadaşı Levent Dörter geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Dörter, son durumu hakkında açıklama yaptı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisi Levent Dörter, geçtiğimiz hafta koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

LEVENT DÖRTER'DEN HABER VAR

8 gün tedavi gören Dörter, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hastaneden taburcu olduğunu dile getirdi.

"HASTANE SERÜVENİM SON BOLDU"

"Şimdi sıra 14 gün ev karantinasında" diyen Dörter, şu ifadeleri kullandı:

Herkese merhaba. Tam 8 gün önce başlayan illet hastalık ve hastane serüvenim bu akşam evime dönerek son buldu.

Bu süreçte ilk andan beri bana dua eden ve yalnız bırakmayan tanıdık, tanımadık herkese minnetarım. Ve tabiki canım ailem... Şimdi 14 gün ev karantinasında sıra.

"BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMEYİN"

Dörter, geçtiğimiz günlerde takipçilerini şu sözlerle uyarmıştı:

Dünden beri hiç bir telefona bakamadım. Arayan soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkes sağ olsun. Ben evden dışarı sadece market için çıktım ya da marketten geleni eve aldım.

Lütfen çok dikkatli olun ve kafanızı bile dışarı çıkartmayın. Özellikle naylon torbalara eldivensiz dokunmayın. Sakın 'Bana bir şey olmaz' demeyin. Buluyor bu lanet virüs.

Levent Dörter son durumunu açıkladı! Koronavirüse yakalanmıştı... ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Dilan Çıtak Levent Dörter
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.