Levent Dörter: Sağlık sistemimiz olağanüstü, Amerika’da paran yoksa ölüme terk ediliyorsun!

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile pop müziğin başarılı ismi Levent Dörter, SuperHaber Instagram hesabında buluştu. Koronavirüsü yenerek sağlığına kavuşan Dörter, yaşadığı tedavi sürecini Ayman'a anlattı.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman ile pop müziğin başarılı ismi Levent Dörter, 11 Mayıs Pazartesi günü saat 22:00’de SuperHaber Instagram hesabından canlı yayın yaptı.

KORONAVİRÜSE KARŞI VERDİĞİ ZORLU MÜCADELE

Koronavirüs salgınını atlatarak sağlığına kavuşan Dörter, yaşadığı zorlu süreci anlatırken "Ben bir hafta hastanede tedavi gördüm. Bu süreçte bağışıklık sistemini güçlendirici ihtiyaçlar veriliyor. Ateş düşürücü, vitaminler ve doğrudan bu hastalıkla ilgili değil ancak benzer hastalıklarda kullanılan ihtiyaçlar verildi. Sağlık sistemimiz olağanüstü, Amerika’da koronavirüse yakalandıysan paran yoksa ölüme terk ediliyorsun. Diyabet hastalığımdan dolayı bağışıklık sistemim düşüktü, bu yüzden hasta oldum. Koronavirüs tedavi sürecinde sigara ve alkol kullanmamak bir avantaj. 7 gün hastanede kaldıktan sonra ve her gün televizyondan gidişatı izleyince demoralize oluyorsun ve morale ihtiyacın oluyor. Virüsü atlattıktan sonra kalıcı bir durum oluşmadı ancak sağ kolumda neden olduğunu bilmediğim bir ağrı hissediyorum." ifadelerini kullandı.

MÜZİK SEKTÖRÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Mine Ayman'a samimi açıklamalarda bulunan Dörter, koronavirüs sürecinde müzik sektörünü değerlendirirken, "Müzik sektörü geniş bir alanı kaplıyor. Müzisyeni, ışıkçısı, orkestra şefi, vokalisti zincirleme gidiyor. Hepimiz işsiziz şu an. Bu süreçte paranın hayatta durduğu anlardayız, sadece karın doyurmak zorundayız." dedi.

YAZ AYINA YEPYENİ ŞARKI GELİYOR

Dörter, yeni müzik projelerinden bahsederken, "Mayıs ayı içerisinde çıkartmayı planladığım bir şarkım var. Şu anki kararım bu ay içinde çıkartmak yönünde ama tam olarak net bir şey belli değil. Tam bir yaz şarkısı. Şarkıyı kime dinletsem çok güzel tepkiler alıyorum. Şarkının klibini de evde çekmeyi düşünüyorum." diye konuştu.

Dörter, güzel sesiyle seslendirdiği 'Gel Al Anılarını' ve 'Kurşun Adres Olmaz Ki' şarkısıyla SuperHaber izleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Levent Dörter ile Mine Ayman'ın keyifli sohbeti SuperHaber YouTube kanalında yayında... 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.