Levent Dörter koronavirüse yakalandı! ''Bana bir şey olmaz' demeyin''

Geçtiğimiz hafta koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılan, ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'ın sevgilisi müzisyen Levent Dörter'in test sonucu pozitif çıktı.

Dilan Çıtak Tatlıses’in müzisyen sevgilisi Levent Dörter, kötü haberi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

Arkadaşlar merhaba... Sizlere bu sabah güzel haber vermeyi çok istiyordum ama maalesef test sonucum pozitif çıktı... Bu süreçte sizlerden tek isteğim bolca dua. Hepinizi çok seviyorum...

"BANA BİR ŞEY OLMAZ' DEMEYİN"

Müzisyen, daha önce herkesi böyle uyarmıştı:

Dünden beri hiç bir telefona bakamadım. Arayan soran, geçmiş olsun dileklerini ileten herkes sağ olun. Ben evden dışarı sadece market için çıktım ya da marketten geleni eve aldım. Lütfen çok dikkatli olun ve kafanızı bile dışarı çıkartmayın. Özellikle naylon torbalara eldivensiz dokunmayın. Sakın 'Bana bir şey olmaz' demeyin. Buluyor bu lanet virüs.

Levent Dörter koronavirüse yakalandı! ''Bana bir şey olmaz' demeyin''

Levent Dörter koronavirüse yakalandı! ''Bana bir şey olmaz' demeyin'' ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak Levent Dörter
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.