Levent Can kimdir? Son durumu nedir?

Levent Can kimdir? Ünlü oyuncu Levent Can geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırıldı. Birçok kişi Levent Can'ın son durumunu merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun kim olduğu ise merak ediliyor. Peki, Levent Can kimdir? Son durumu nedir? Detaylar haberimizde...

Levent Can kimdir?  Ezel, Emret Komutanım ve Kavak Yelleri ve Vatanım Sensin gibi yapımlarda yer almış olan ünlü oyuncu Levent Can geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Can'ın sevenleri sağlık durumunu merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Levent Can kimdir? Son durumu nedir? Detaylar haberimizde...

levent can kimdir ile ilgili görsel sonucu

SON DURUMU NEDİR?

Oyuncunun kalp krizi geçirdiği sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Binlerce kişi Levent Can'ın öldüğünü ileri sürerek taziye mesajları yayınladı.

Taziye paylaşımlarının kısa sürede sosyal medyada yayılmasının ardından hastaneden oyuncunun sağlık durumunun ciddi olduğu yönünde bir açıklama geldi.

Kalp krizi geçiren oyuncu Levent Can, yoğun bakıma kaldırıldı, Ünlü oyuncunun durumunun ciddi olduğu söyleniyor. 

LEVENT CAN KİMDİR?

Levent Can, 23 Ağustos 1971 tarihinde dünyaya geldi. Okul yıllarında oyuncu olmaya karar veren Can, çok başarılı bir öğrenci olmasa da kendisini oyunculuk anlamında geliştirdi ve çok başarılı bir oyuncu olmayı başardı.

Okulu bittikten sonra, dönemin en iyi kurumlarından birisi olan Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu kadrosuna girdi ve profesyonel oyunculuk eğitimleri almaya başladı.

Başarılı bir oyuncu olma yolunda kendini geliştirerek hızlı adımlar ile ilerleyen Levent Can, ilk profesyonel oyunculuk deneyimini 1991 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Aile Bağları dizisi ile gerçekleştirdi.

Bu dizideki rolü ile oyunculuk kariyerinde dev bir adım atan Levent Can, iyi bir çıkış yakaladı. Bir anda yıldızı parlayan ünlü oyuncu, bu deneyiminin ardından birçok dizide rol aldı. Levent Can, son olarak Vatanım Sensin'de Filipos karakterine hayat verdi.

 

Levent Can kimdir? Son durumu nedir? ile ilgili etiketler dizi 2020 Kalp Krizi levent can ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.