Levent Babataş ile evlenen Demet Evgar'ın düğününde ilginç detay! Bekar kızlara mesir macunu dağıttı

Geçtiğimiz Mart ayında 6 yıllık sevgilisi Levent Babataş ile sade bir nikah töreniyle evlenen ve 7 aylık hamile olan Demet Evgar'ın doğumuna kısa bir süre kala Emirgan'daki evinin bahçesinde yaptığı düğünden yeni bir detay ortaya çıktı. Evgar düğünde, bekar kız arkadaşlarına arkasını dönerek gelin çiçeğini atma adetine yeni bir soluk getirdi. 41 yaşındaki oyuncu düğününe katılan bekar kız arkadaşlarına gelin çiçeği yerine mesir macunu fırlattı.

Geçtiğimiz Mart ayında işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile nikah masasına oturan Demet Evgar geçtiğimiz günler de düğün yapmıştı. Demet Evgar ile Levent Babataş'ın, Emirgan'daki evlerinde gerçekleşen düğününe 270 davetli katılmıştı.


BEKAR KIZ ARKADAŞLARINA MESİR MACUNU DAĞITTI

Ünlü çiftin düğünlerine dair ilginç bir detay ortaya çıktı. Demet Evgar, gelin çiçeği atma adetini yerine getirmek yerine konuklarına mesir macunu verdi. Evgar gelin çiçeği yerine bekar kadınlara mesir macunu dağıtarak yine farkını ortaya koydu.

Levent Babataş ile evlenen Demet Evgar'ın düğününde ilginç detay! Bekar kızlara mesir macunu dağıttı

2016 yılından beri birliktelik yaşayan Demet Evgar ile Levent Babataş bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Kız bebek bekledikleri öğrenilen çift kızlarına Mavi adını verecek. 

Levent Babataş ile evlenen Demet Evgar'ın düğününde ilginç detay! Bekar kızlara mesir macunu dağıttı - Resim : 2

 

Levent Babataş ile evlenen Demet Evgar'ın düğününde ilginç detay! Bekar kızlara mesir macunu dağıttı ile ilgili etiketler Demet Evgar Düğün Levent Babataş mesir macunu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.