Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan davalık olmuştu... Tazminatı alamayınca icra takibi başlattı

2007 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması finalistlerinden ve oyuncu Ceren Hindistan ile şarkıcı Lerzan Mutlu davalık oldu. Mutlu kendisine 'sürtük' diyen Hindistan'a dava açtı ancak kazandığı tazminatı alamadı. Ünlü şarkıcı daha sonra Ceren Hindistan hakkında toplam 20 bin 90 lira 22 kuruşluk icra takibi başlattı.

Şarkıcı Lerzan Mutlu (45), bir dönem sunuculuğunu yaptığı televizyon programında Ceren Hindistan’ın (33) işadamı Ümit Aslan’la yaptığı imam nikahlı evliliğiyle ilgili eleştiride bulunmuştu.

Ceren Hindistan da Lerzan Mutlu'nun eleştirilerinin ardından sosyal medya hesabından, “Türkiye’nin iki seviyesiz sürtüğü çıkmış bizi eleştiriyor. Hangi vasıfla? Hayat bizim dedikodusu sizin, hayırdır? İmam nikâhlı da olurum resmi nikâhlı da... Hayat benim değil mi? Size mi vereceğim hesabını! Kabul eden benim, yaşayan benim! Sana ne! Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!” şeklinde bir paylaşım yapıp daha sonra silmişti.

 LERZAN MUTLU, CEREN HİNSİTAN'IN PAYLAŞIMINI ŞİKAYET ETTİ

Lerzan Mutlu, Ceren Hindistan’ın bu paylaşımı nedeniyle savcılığa şikayetçi oldu. İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada Ceren Hindistan hakaret suçundan bin 160 lira adli para cezasına çarptırıldı. 

LERZAN MUTLU AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI

Hürriyet'ten Özge Eğerikar'ın haberine göre; Lerzan Mutlu, Ceren Hindistan’a 10 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Mahkeme Lerzan Mutlu’yu haklı buldu ve Hindistan’ın 7 bin lira manevi tazminatı faiziyle birlikte ödemesine hükmetti.

LERZAN MUTLU TAZMİNATI ALAMAYINCA HAREKETE GEÇTİ

Lerzan Mutlu kazandığı tazminatı tahsil edemeyince Ceren Hindistan’la icralık oldu. Lerzan Mutlu’nun avukatı Barbaros Bursalıoğlu İstanbul İcra Müdürlüğü’ne başvurarak, avukatlık ücreti ve icra masraflarıyla birlikte toplam 20 bin 90 lira 22 kuruş alacağın tahsilini istedi.

Lerzan Mutlu ile Ceren Hindistan davalık olmuştu... Tazminatı alamayınca icra takibi başlattı ile ilgili etiketler Ceren Hindistan Lerzan Mutlu mahkeme dava icra hakaret icra takibi tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.