Leoparlı pozları Instagram'ı salladı! 50 yaşındaki Defne Samyeli düzgün fiziğiyle hayran bıraktı

Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarıyla sık sık gündem olmayı başaran 50 yaşındaki şarkıcı Defne Samyeli yaptığı son paylaşımlarıyla da adından söz ettirdi. Leopar desenli takımıyla poz veren Samyeli karın kaslarını gözler önüne serdi. İki çocuk annesi Defne Samyeli'nin fit hali övgü topladı.

Sunuculuk ve oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yapan 50 yaşındaki Defne Samyeli, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımıyla gündem oldu. Ünlü isim ev halini takipçilerinin beğenisine sundu. Leopar desenli takımıyla poz veren Samyeli'nin karelerine binlerce beğeni yağdı. Samyeli'nin karın kasları dikkat çekti.

DEFNE SAMYELİ

 DÜZGÜN FİZİĞİYLE INSTAGRAM'I SALLADI

50 yaşında olmasına rağmen fit haliyle dikkat çeken ve düzgün fiziğiyle kendine hayran bırakan Samyeli'ye takipçilerinden övgüler yağdı. Sosyal medya kullanıcıları Defne Samyeli’nin paylaşımına, “Bu ne güzellik, 40 bin kere maşallah”, “Hiç 50 yaşında gibi değil”, “Çok fit, manken gibi” yorumlarını yaptı.

 DEFNE SAMYELİ

SERDAR BİLGİLİ İLE YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Defne Samyeli son olarak Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili ile aşk yaşadığı iddiasıyla gündem olmuştu. Defne Samyeli ile 59 yaşındaki iş insanı Serdar Bilgili geçtiğimiz haftalarda ilk kez Papermoon’da birlikte görüntülenmişti. Samyeli, 2019’da Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra Serdar Bilgili ile aşk yaşamaya başladı.

 

Leoparlı pozları Instagram'ı salladı! 50 yaşındaki Defne Samyeli düzgün fiziğiyle hayran bıraktı ile ilgili etiketler Defne Samyeli Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.