Sabaha kadar flört ettiler!

Oscar ödüllü oyuncu Leonarda Dicaprio ile Kendall Jenner yeni aşka yelken açtı.

Özel hayatını ablaları Kim, Khloe ve Kourtney Kardashian ile kardeşi Kylie Jenner'ın tersine gözlerden uzak yaşayan Kendall Jenner hakkındaki bir söylenti nedeniyle magazin basınının manşetlerinde yer aldı.

23 yaşındaki Jenner ile son olarak Camila Morrone ile birlikte olan Leonadro DiCaprio hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Buna göre 45 yaşındaki aktör, sevgilisi Morrone Marakeş Film Festivali için Fas'ta bulunduğu sırada Kendall Jenner ile yakınlaştı.

Radar Online sitesinin iddiasına göre DiCaprio ile Jenner, geçen hafta sonu Miami'de bir barda samimi şekilde görüldüler.

Bu gelişmeler Jenner, yakın dostu Bella Hadid ve arkadaş grubuyla birlikte Miami'deyken gerçekleşti. Bir barda karşılaşan Leonardo DiCaprio ile Kendall Jenner sabahın ilk ışıklarına kadar barda birlikte vakit geçirdi. Birlikte içki içip uzun uzun sohbet eden ikili zaman zaman birbirlerine dokunmadan da durmadı.

Radar online sitesinin iddialarına göre Di Caprio sabah 06:00 sıralarında bardan ayrıldı. Kendall Jenner ve Bella Hadid ile arkadaş grubu da ondan yarım saat sonra çıktı. Aktör Leonardo DiCaprio. 2017'den bu yana Camila Morrone ile birlikte. DiCaprio'dan 23 yaş daha genç olan Morrone bu konudaki eleştirilere "yaş farkı aşkımızı kötü etkilemiyor" diye yanıt vermişti.

Sabaha kadar flört ettiler! ile ilgili etiketler Kendall Jenner Leonardo DiCaprio Miami flört
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.