Lens, Kasımpaşa maçının ardından konuştu!

Kasımpaşa'ya karşı Beşiktaş'a galibiyeti getiren golün asistini yapan Jermain Lens, taraftarların kendisini eleştirmekte haklı olduğunu söyledi.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-2 mağlup ettiği mücadelenin ardından Jeremain Lens açıklamalarda bulundu.

"ELEŞTİRENLER HAKLI"

90+5. dakikada gelen son golün asistini yapan Hollandalı oyuncu, şu ana kadar iyi performans sergileyemediğini kaydederken, "Herkes eleştiriyor bunda da haklılar. Şu ana kadar yeteri kadar performans gösteremedim, farkındayım. Burada olduğum sürece her an elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu akşam da katkı verebildiğim için mutluyum" dedi.

Lens, Kasımpaşa maçının ardından konuştu!

"GELECEKTE NE OLACAĞINI BİLEMEYİZ"

Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağının netleşmediğini belirten Lens, "Geleceğin ne olacağını bilemeyiz, bu akşamla ilgili konuşmak zorundayız. Bu akşam önemli bir galibiyet aldık, geleceğin ne göstereceğine bakacağız" ifadelerini kullandı.

Lens, Kasımpaşa maçının ardından konuştu! ile ilgili etiketler Kasımpaşa Jeremain Lens Süper Lig Lens
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.