Lens için Sunderland'den yeşil ışık geldi!

Sezon başında kiraladığı Jeremain Lens'in bonservisini almak isteyen Fenerbahçe, Sunderland'e Emenike ve van der Wiel'i önerdi. Ada ekibinin menajeri David Moyes iki futbolcuyla görüşme yapacak.

Fenerbahçe yönetimi, Jeremain Lens'in bonservisi için Sunderland'e Emmanuel Emenike ile beraber Gregory van der Wiel'i önermiş, bu iddia İngiliz basınında da geniş yer bulmuştu. Sarı-lacivertlilerin yaptığı bu takas teklifi Nijerya medyasında da yankılandı.

Çıkan haberlerde, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve kendisine sarı-lacivertli kulüpten aldığı ücreti garanti edecek bir kulüp arayan 29 yaşındaki forvetin Lens'le takas edilebileceği duyuruldu. Söz konusu haberlerde, "Fenerbahçe, Lens'in bonservisini alabilmek için bir miktar paranın yanı sıra Emenike'yi de takasta kullanmak istiyor. Geçmişte West Ham'da da oynayan ve Premier Lig'e sıcak bakan Emenike de bu formüle çok sıcak bakıyor" ifadeleri yer aldı.

KAFASINA YATMIŞ

Aslında Sunderland, Lens'i satıp para kazanmak istiyor. Bunun için 9 milyon euro civarında bir bonservis bedeli talep ediyor. Ada'dan son gelen bilgiler ise Sunderland'in Emenike&Van der Wiel takasına sıcak bakmaya başladığı yönünde. Premier Lig ekibinin hocası David Moyes'in, teklife olumlu ya da olumsuz yanıt vermeden önce Emenike ve Van der Wiel'le birer görüşme yapmak istediği vurgulandı.

İki futbolcu da şu anda tatildeler. Emenike'nin ülkesi Nijerya'da olduğu, Gregory Van der Wiel'in ise Dubai'de sevgilisi Rose Bertram'la tatil yaptığı öğrenildi. Her iki futbolcunun da cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

WEST HAM DENEYİMİNE VURGU

İngiltere'de yayın yapan gazeteler, Sunderland'in hocası David Moyes'in takası devre dışı bırakarak da Emenike'yle ilgilenebileceğini bildirildi. Moyes'in, Londra'da evi olan Nijeryalı futbolcunun West Ham'da Slaven Bilic'le yaşadığı deneyimi çok önemsediği, transferini ciddi ciddi düşünebileceği kaydedildi.

BABASI DA ÇALIŞACAK

Lens, Fenerbahçe'de uzun yıllar devam etmek istediğini açıklamıştı. Hollandalı yıldızın babası Ricardo Lens de yaptığı açıklamada, "Oğlum kariyerini Türkiye'de sürdürmek istiyor. Bu açık ve net... Gerekirse ben de bunun için çaba göstereceğim. Sunderland'li yöneticilerle konuşmaya hazırım" demişti.

Lens için Sunderland'den yeşil ışık geldi! ile ilgili etiketler Jeremain Lens Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.