Lemina ve Ömer Bayram'ın olaylı gecesi!

Galatasaray'ın iki yıldız oyuncusu Ömer Bayram ve Mario Lemina için flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların iki ismin gece kulübü çıkışında bir gazeteciyi darp ederek fotoğraf makinesini aldıkları ve tartakladıkları iddia edildi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcuları iddialara göre geçtiğimiz günlerde olaylı bir gecenin başrolüydü. Bir televizyon kanalında yayınlanan programda Galatasaraylı Mario Lemina ve Ömer Bayram için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Programda Takvim Gazetesi muhabiri Doğan Savaş, sabaha karşı 05:30 sularında fotoğraf makinesini gasp ve tartakladıkları iddiasıyla Galatasaraylı Mario Lemina ile Ömer Bayram'dan şikayetçi olduğunu söylediler. Görüntülerin yer aldığı makinenin ise hala kayıp olduğu iddia ediliyor.

Lemina ve Ömer Bayram'ın olaylı gecesi! ile ilgili etiketler Galatasaray Mario Lemina dayak Ömer Bayram gece kulübü Kavga
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.