Leman Sam'ın "Soysuz Araplar" çıkışına tepki yağıyor!

Şarkıcı Leman Sam sosyal medyada ırkçı mesaj paylaştı, ortalık karıştı... Sam'ın "soysuz Araplar" çıkışına çok sert eleştiriler var...

Başakşehir’de Arap asıllı Abdullah H.'nin yolda oynayan bir köpeği aracıyla ezmesi üzerine şarkıcı Leman Sam'dan gelen bir sosyal medya paylaşımı büyük tartışma yarattı.

Söz konusu şahsa tepki gösteren Leman Sam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yıllar önce bu soysuz Araplara tepkili olduğum içi uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Leman Sam’ın paylaştığı mesajda "Soysuz Araplar" şeklinde ırkçı bir ifade kullanması ise büyük tepki topladı.

Leman Sam daha sonraki paylaşımda ise, ırkçı sözlerini yumuşatmak için "Elbette iyileri de var ancak onlar da burada kalmak istemiyor, burayı kullanıp kapağı Avrupa, Kanada ve diğer uygar ülkelere atıyorlar" dedi.

Ancak hem adı, hem soyadı Arapça olan Leman Sam'ın bu düzeltmesi, Araplara karşı toptancı, faşist yaklaşımına yönelik tepkileri dindirmedi.

Diğer yandan Sam'ın kızları da ırkçı sözlerle hedef aldığı Arap ve Fars kültürünün izlerini taşıyor. Şevval Sam ve Şehnaz Sam'ın isimleri de Arapça ve Farsça kökenli...

Leman Sam'ın "Soysuz Araplar" çıkışına tepki yağıyor! ile ilgili etiketler Arap Irkçı köpek leman sam
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.